Kλειστή σήμερα η υπεραγορά Αθηαινίτης στο Nicosia Mall

Kλειστή σήμερα η υπεραγορά Αθηαινίτης στο Nicosia Mall

H Διεύθυνση έκλεισε προληπτικά την υπεραγορά για μια μέρα

Ανακοίνωση εξέδωσε η Υπεραγορά Αθηαινίτης για το κρούσμα κορωνοϊού στο κατάστημα της στο Nicosia Mall. Όπως αναφέρει η εταιρία το εν λόγω κατάστημα θα παραμείνει αυτοβούλως κλειστό για σήμερα Τρίτη (28/04).

Αυτούσια η ανακοίνωση:

Από την πρώτη μέρα εντοπισμού κρουσμάτων κορωνοϊού στην Κύπρο τηρούμε ενδελεχή συστήματα καθαρισμού και απολύμανσης των εγκαταστάσεων των Υπεραγορών μας, ακολουθώντας πιστά τα διατάγματα και υποδείξεις του Υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων κυβερνητικών τμημάτων. Άλλωστε η διασφάλιση της υγείας των πελατών και εργαζομένων των Υπεραγορών μας ήταν και παραμένει το πρωταρχικό μέλημα μας. 

Κατόπιν των πρόσφατων προληπτικών εξετάσεων στις οποίες έχουν υποβληθεί όλοι οι εργαζόμενοι των Υπεραγορών μας, έχει επιβεβαιωθεί (στις 27/04/2020) κρούσμα στην Υπεραγορά μας που στεγάζεται στο NICOSIA MALL, το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα. Αμέσως μόλις ενημερωθήκαμε για το περιστατικό φροντίσαμε για τον αυτοπεριορισμό του εν λόγω εργαζομένου, καθώς και όλων των άλλων που είχαν στενή επαφή μαζί του, για 14 ημέρες, ενημερώσαμε αμέσως το Υπουργείο Υγείας και φροντίσαμε για εκ νέου πλήρη απολύμανση του χώρου. 

Παρόλο ότι το Υπουργείο Υγείας προχώρησε ήδη σε έγκριση για επαναλειτουργία της Υπεραγοράς στο Nicosia Mall, η Διεύθυνση αποφάσισε να παραμείνει κλειστή η Υπεραγορά Αθηαινίτης στο Nicosia Mall σήμερα, 28/04/2020, και να επαναλειτουργήσει αύριο, 29/04/2020.  

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και δύναμη! 

Loader