Κύπρος: To Garmin Pay έφτασε just on time

Κύπρος: To Garmin Pay έφτασε just on time

Έξυπνες και γρήγορες συναλλαγές με ασφάλεια (διπλής ανάγνωσης το «ασφάλεια»)

Παραδέξου το! Πόσες φορές τελευταία σκέφτηκες πως με τα χαρτονομίσματα που αγγίζεις θα κολλήσεις κορωνοϊό; Eίναι άλλωστε εκατοντάδες τα διαφορετικά χέρια που αγγίζουν το ίδιο χαρτονόμισμα...

Έπειτα, ακόμη και με την ασφαλέστερη μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα είναι στιγμές που η άχαρη αυτή αμηχανία μετάδοσης του αλλοπρόσαλλου ιού παραμένει, αφού συμβαίνει να πρέπει ν' αγγίξουν την κάρτα σου κι άλλοι άνθρωποι...

Είναι γι' αυτό λοιπόν που το timing λανσαρίσματος του λεγόμενου Garmin Pay στη χώρα μας είναι κάτι παραπάνω από απλώς βολικό! Ας μη ξεχνάμε άλλωστε πως δεν είναι μόνο θέμα ιού αλλά γενικότερης ευκολίας, άνεσης και ταχύτητας στις καθημερινές μας συναλλαγές.

Μετά το Apple Pay και το BoC Wallet app, η Τράπεζα Κύπρου φέρνει στο νησί μας μια ακόμα πρακτική επιλογή ως τρόπο πληρωμή.

Μέσω smartwatch, οι κάτοχοι καρτών της Τράπεζας Κύπρου, φορώντας το «έξυπνο» ρολόι Garmin ή κατεβάζοντας την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό, μπορούν εύκολα, ανέπαφα και με ασφάλεια να κάνουν τις πληρωμές τους.

Είτε, λοιπόν, θέλεις να πληρώσεις την συνδρομή του γυμναστηρίου ή να σταματήσεις να αγοράσεις τον καφέ σου την ώρα που είσαι έξω για γυμναστική, με το "Garmin Pay" μπορείς να το κάνεις ανέπαφα και με πλήρη ασφάλεια.

Εαν επομένως είσαι λάτρης των sport ή του fitness ή αν θέλεις απλά να έχεις ακόμα μια ευκολία στην καθημερινότητά σου ΕΔΩ μπορείς να μάθεις όλες τις πληροφορίες για το Garmin Pay.

Κατατοπιστικό βίντεο:

Loader