Μετά από ένα δύσκολο lockdown, βάζουμε χρώμα στη ζωή μας

Μετά από ένα δύσκολο lockdown, βάζουμε χρώμα στη ζωή μας

Κυριολεκτικό χρώμα. Όχι μόνο μεταφορικό!

Με 6 καταστήματα παγκυπρίως, τα Κέντρα Χρώματος Chakarian διαθέτουν κορυφαία προϊόντα, με τεράστια επιλογή ζωηρών και δημιουργικών χρωμάτων για όλες τις επιφάνειες

Φωτογραφία garageband από Pixabay

Μπαίνει για τα καλά καλοκαίρι και μαζί του φέρνει μια επιτακτική ανάγκη για ανανέωση. Στο σπίτι, τον κήπο, το αυτοκίνητο, το εξοχικό και σε όποιο άλλο χώρο σας εμπνέει και σας χαλαρώνει. Μετά από ένα δύσκολο (και ας το παραδεχτούμε... αν και αναγκαίο, ολίγο ανιαρό) lockdown, οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε τη νέα μας καθημερινότητα με αναζωογονημένη ενέργεια και διάθεση. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους να υποδεχτούμε τη νέα εποχή με νέα όρεξη ζωής, είναι να αλλάξουμε το περιβάλλον μας, προσθέτοντας χρώματα που αποκαλύπτουν το χαρακτήρα μας, μέσα από τις άπειρες επιλογές και συνδυασμούς που μας προσφέρουν τα Κέντρα Χρώματος Chakarian.

Με 6 καταστήματα σε Λευκωσία, Λάρνακα, Παραλίμνι και Πάφο και πάνω από 60 χρόνια ηγετικής θέσης στην κυπριακή αγορά, τα κέντρα Chakarian διαθέτουν κορυφαία προϊόντα, με τεράστια επιλογή ζωηρών και δημιουργικών χρωμάτων για όλες τις επιφάνειες. Αντιπροσωπεύοντας τις πιο έμπιστες επώνυμες μάρκες ανά το παγκόσμιο, τα Chakarian Colour Centres κάνουν τη ζωή των πελατών τους πιο εύκολη, προσφέροντας μια τεράστια γκάμα για επαγγελματίες και ερασιτέχνες, σε ένα εύχρηστο και λειτουργικό χώρο.

Στα καταστήματα θα βρείτε τις πασίγνωστες μπογιές Dulux (Trade και Retail) καθώς και βερνίκια της ίδιας εταιρείας, με υπερύψηλες προδιαγραφές ποιότητας. Στα ράφια των καταστημάτων, θα βρείτε επίσης την ολοκληρωμένη σειρά της Ελληνικής Vivechrom, μπογιές για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους από την Arian, χρώματα και προστατευτικά προϊόντα μετάλλων Hammerite, βερνίκια, μπογιές και εξειδικευμένα προϊόντα φροντίδας ξύλου Cuprinol, βούρτσες και εργαλεία Harris, σφραγιστικά προϊόντα Polycell και Beissier, ισπανικές μπογιές για βιομηχανικές επιφάνειες BlaTem, Ιταλικές μπογιές με ειδικά εφέ OIKOS, βερνίκια ξύλου Syntilor και υλικά δόμησης Romitec. 

Τα κέντρα εξειδικεύονται και σε προϊόντα για το αυτοκίνητο με μπογιές οχημάτων, εργαλεία και προϊόντα φροντίδας από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά όπως Autocolor, MaxMeyer, QuickLine, Mobihel, 3M, Festool, Selemix και Meguiar’s.

Στα Chakarian Colour Centres θα βρείτε και το Dulux Χρώμα της Χρονιάς 2020 «Δροσερή Αυγή», το οποίο είναι εμπνευσμένο από τις απαλές αποχρώσεις και την ηρεμία του πρωινού ουρανού, καθώς και ειδικούς συμβούλους και τεχνικούς που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες το στιλ και τον προϋπολογισμο σας.

Αρπάξτε τώρα την ευκαιρία να φρεσκάρετε τη σχέση σας με τους αγαπημένους σας χώρους, με μια επίσκεψη στα Κέντρα Chakarian, και μην ξεχάσετε να κατεβάσετε και την εφαρμογή Vivechrom Visualizer App προτού ή και μετά από την επίσκεψή σας, για να δείτε ρεαλιστικά τις αποχρώσεις που έχετε επιλέξει στους τοίχους σας, με ένα πάτημα στην οθόνη του κινητού. 

Το νέο Κέντρo Chakarian στην Πάφο βρίσκεται στην οδό Ανεξαρτησίας 17, 8028.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ 

Loader