«Mple Rewards app»: Η εφαρμογή που σας επιστρέφει χρήματα από την Ελληνική Τράπεζα

«Mple Rewards app»: Η εφαρμογή που σας επιστρέφει χρήματα από την Ελληνική Τράπεζα

Tο μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης στην Κύπρο που προσφέρει επιστροφή χρημάτων, όχι βαθμών.

Συνήθως οι τράπεζες προσφέρουν στους πελάτες τους προγράμματα επιβράβευσης βαθμών σε συνεργασία με αριθμό καταστημάτων και επιχειρήσεων.

Το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών της Ελληνικής Τράπεζας, ‘Mple Rewards’ πρωτοπορεί και είναι το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης στην Κύπρο που προσφέρει επιστροφή χρημάτων. Η εφαρμογή Mple Rewards είναι διαθέσιμη εδώ και μερικές εβδομάδες σε Google Play και App Store.

Μέσω του εν λόγω προγράμματος οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας λαμβάνουν άμεσες επιστροφές χρημάτων και πρόσβαση σε αποκλειστικές προσφορές, πραγματοποιώντας τις αγορές τους σε μεγάλο αριθμό γνωστών εταιρειών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ενδεικτικά, με την Ελληνική Τράπεζα συνεργάζονται στο πλαίσιο του Mple Rewards μεγάλες εταιρείες όπως οι υπεραγορές Σκλαβενίτης, τα Καταστήματα STEPHANIS, το Beauty Line τα Superhome Centre, τα Leroy Merlin, τα πρατήρια βενζίνης Πετρολίνα και Agip, oι αλυσίδες αρτοποιείων (Σίγμα, Vienna και Σίφουνας) και πολλές άλλες εταιρείες του λιανικού εμπορίου. 

Με την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής σε μια από τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις, η κάρτα που θα έχει προεπιλεχθεί, θα πιστώνεται αυτόματα με το ποσό της επιστροφής χρημάτων που διαθέτει ο πελάτης στο μπλε πορτοφόλι, με την ελάχιστη επιστροφή χρημάτων να έχει οριστεί στα €5.

Το ύψος της επιστροφής χρημάτων από κάθε αγορά καθορίζεται από τις προσφορές που παρέχει ο κάθε έμπορος τη δεδομένη στιγμή.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας. Το μόνο που χρειάζεται να γίνει είναι ο πελάτης να προχωρήσει σε εγγραφή στο Mple Rewards app. 

Το πρόγραμμα επιβράβευσης καρτών έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από καινοτόμες πρωτοβουλίες που ανέλαβε η Ελληνική Τράπεζα τον τελευταίο χρόνο, με επίκεντρο την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της και τη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.hellenicbank.com/mple 

Loader