Νέα άφιξη στην Coffee Island, ο KUTIGENGE, με φρουτένια γεύση

Νέα άφιξη στην Coffee Island, ο KUTIGENGE, με φρουτένια γεύση

 

Θα τον βρεις σε όλα τα καφεκοπτεία της Coffee Island για να σε ταξιδέψει σε άλλη μια μοναδική γευστική εμπειρία καφέ!


Ο δεύτερος Microfarm της σειράς Ethiopia Motherland, φέρει το όνομα KUTIGENGE και παίρνει σκυτάλη από τον αρωματικό Ethiopia Damo. 

Η νέα άφιξη στην Coffee Island, ο ολοκαίνουργιος KUTIGENGE, με άκρως φρουτένια γεύση και αρώματα από μύρτιλο, βερίκοκο και κόκκους κακάο, υπόσχεται στους φανατικούς οπαδούς του καφέ, ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις.

Ο KUTIGENGE έχει βεβαίως τις ρίζες του στην Αιθιοπία, ωστόσο η ιστορία πίσω από αυτή τη συγκεκριμένη ετικέτα είναι άκρως συναρπαστική. Η επιλογή του KUTIGENGE έγινε μετά από αξιολόγηση σαράντα-ενός καφέδων. Νονοί αυτού του νέου, μοναδικού καφέ, οι δύο ηλικιωμένοι μικροκαλλιεργητές του. Οι δύο παππούδες Kutiyo και Tegegne , δεν ένωσαν μόνο τα ονόματά τους για τον… KUTIGENGE, αλλά και όλη τους την αγάπη, το μεράκι και την αφοσίωση που έχουν όλα αυτά τα χρόνια στην παραγωγή καφέ.

Οι δυο τους πίστεψαν στην Coffee Island... Κατάλαβαν πως η Coffee Island έχει ως στόχο να παρέχει στους λάτρεις του είδους, την καλύτερη ποιότητα καφέ, ότι έχει γνώση αλλά και ίδια φιλοσοφία μαζί τους. Ο Kutiyo και Tegegne είχαν όλη τη σοδειά του καφέ τους φυλαγμένη στην αυλή του σπιτιού τους. Αν δεν την πωλούσαν θα καταστρέφονταν οικονομικά και δεν θα κατάφερναν ούτε τα παιδιά τους να στείλουν σχολείο. Μα η ποιότητα του καφέ τους ήταν τόσο υψηλή που η ομάδα του Coffee Island δε θα τον άφηνε να χαθεί.

Η συμφωνία με τους Kutiyo και Tegegne ήταν μια νέα αρχή και για τους ίδιους γιατί τώρα μπορούν να επενδύσουν ακόμη πιο πολύ στην μεγάλη τους αγάπη, τον καφέ.

Με πολύ περηφάνια λοιπόν, παρουσιάζουμε τον δέκατο-έννατο Microfarm στη μεγάλη οικογένεια της Coffee Island!

O KUTIGENGE 100% Specialty Arabica με ξηρή μέθοδο επεξεργασίας και γεμάτο σώμα, έρχεται στην Coffee Island και περιμένει τους φανατικούς του καφέ να τον δοκιμάσουν, να νιώσουν σε κάθε γουλιά του, τη γλυκάδα και την ποικιλομορφία στην επίγευση, και να ταξιδέψουν, έστω νοητά, στις μικροφάρμες της Αιθιοπίας, όπου άνθρωποι κάθε ηλικίας ζουν και αναπνέουν μέσα στα καφεόδεντρα, είναι αφοσιωμένοι και νοιάζονται για τον κάθε κόκκο καφέ που παράγουν.

Στην επόμενη παραγγελία σας στην Coffee Island ζητήστε τον ολοκαίνουργιο KUTIGENGE και συνεχίστε μαζί μας αυτό το ταξίδι στον κόσμο του καφέ !

Coffee Island, μοναδικός καφές για μοναδικούς ανθρώπους!

 

Loader