Νέα χρεωστική κάρτα με ένα μόνο τηλεφώνημα

Νέα χρεωστική κάρτα με ένα μόνο τηλεφώνημα

Η δυνατότητα να πραγματοποιεί κανείς ανέπαφες συναλλαγές έως €50, χωρίς να πληκτρολογεί το PIN του, είναι σίγουρα σοβαρό κίνητρο σε μια εποχή όπου πρέπει να είμαστε διπλά και τριπλά προσεκτικοί σε κάθε μας επαφή

Η πανδημία έχει γυρίσει τον πλανήτη ανάποδα και οι καθημερινές μας συνήθειες έχουν αναγκαστικά αλλάξει με βασικότερη την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αποφυγή χειραψιών, αγκαλιών και πολύ στενών επαφών.

Όλοι πλέον αναζητούμε απλούς και ιδανικούς τρόπους για να αποφύγουμε τις διάφορες καθημερινές επαφές με άλλους ανθρώπους ή διάφορα αντικείμενα οι οποίες πριν από τον κορωνοϊό ήταν μέρος της ζωής μας χωρίς να δίνουμε κάποια ιδιαίτερη σημασία. 

Τρέχουν όλοι για κάρτες

Μια από αυτές τις απλές καθημερινές μας ενέργειες φυσικά είναι και οι διάφορες πληρωμές. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν  ότι π.χ. το τελευταίο διάστημα η Ελληνική Τράπεζα έκδωσε περισσότερες από 20.000 χρεωστικές κάρτες, γεγονός που επιβεβαιώνει τη στροφή του κόσμου σε ανέπαφες επιλογές. Η δυνατότητα να πραγματοποιεί κανείς ανέπαφες συναλλαγές έως €50, χωρίς να πληκτρολογεί το PIN του, είναι σοβαρό κίνητρο σε μια εποχή όπου πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί σε κάθε μας επαφή.

Πρωτοπορεί ξανά η Ελληνική / Χρεωστική κάρτα με ένα τηλεφώνημα

Η Ελληνική Τράπεζα λοιπόν αντιλαμβανόμενη τη νέα τάση, πρωτοπορεί ξανά και προχωρά σε απλοποίηση των διαδικασιών για έκδοση χρεωστικής κάρτας. 

Μπορείτε λοιπόν πλέον να αποκτήσετε χρεωστική κάρτα,  με ένα απλό τηλεφώνημα στο Κέντρο Επικοινωνίας Πελατών. Χωρίς αναμονή, χωρίς χαρτούρα και χρονοβόρες διαδικασίες. Εύκολα και γρήγορα από την άνεση του σπιτιού σας. 

Οι πελάτες της Τράπεζας που διαθέτουν λογαριασμό (τρεχούμενο / ταμιευτήριο), ο οποίος συνδέεται με κάρτα, μπορούν με ένα απλό τηλεφώνημα στο 8000 9999 να αποκτήσουν, γρήγορα και δωρεάν, χρεωστική κάρτα. Στη συνέχεια, η κάρτα αποστέλλεται δωρεάν στο σπίτι του πελάτη, ο οποίος λαμβάνει το PIN του με SMS στο κινητό του τηλέφωνο. Αυτό και τέλος. Πολύ απλά.

Περισσότερες από 100 νέες κάρτες εκδίδονται καθημερινά μέσω τηλεφώνου 

Ήδη εκατοντάδες πελάτες αξιοποίησαν τη νέα αυτή δυνατότητα που παρέχει η Ελληνική Τράπεζα αφού περισσότερες από 100 χρεωστικές κάρτες εκδίδονται καθημερινά ώστε να πραγματοποιούν οι πελάτες τις συναλλαγές τους, εύκολα και με ασφάλεια. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι χρεωστικές κάρτες συνδέονται με έναν ή περισσότερους από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του πελάτη, ο οποίος μπορεί πλέον να πραγματοποιεί τις συναλλαγές του γρήγορα και ανέπαφα. 

Ανέπαφες συναλλαγές έως €50 χωρίς PIN

Οι πελάτες της Ελληνικής έχουν στην διάθεση τους ένα ευρύ δίκτυο ΑΤΜ σε όλη την Κύπρο, ενώ όπως προαναφέραμε έχουν και την πολύ σημαντική και πρακτική δυνατότητα να πραγματοποιούν ανέπαφες συναλλαγές έως €50, χωρίς να πληκτρολογούν το PIN τους. 

Μέσω των ΑΤΜ της Ελληνικής Τράπεζας, οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιούν τις πλείστες από τις βασικές τραπεζικές συναλλαγές που θα διενεργούσαν σε οποιοδήποτε κατάστημα όπως για παράδειγμα ανάληψη/κατάθεση μετρητών, κατάθεση επιταγών, χωρίς ταλαιπωρία και οποιαδήποτε ώρα τους βολεύει.

Απλά τηλεφωνήστε στο 8000 9999!

Loader