Οικιστικά οικόπεδα σε ελκυστικές τιμές στην παραθαλάσσια περιοχή του Κιτίου

Οικιστικά οικόπεδα σε ελκυστικές τιμές στην παραθαλάσσια περιοχή του Κιτίου

Στην ιστοσελίδα της Altamira Real Estate το κοινό έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στα οικόπεδα εικονικά μέσα από την 3D πλατφόρμα της.

Σε μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές της επαρχίας Λάρνακας, που αποτελεί - μετά την Αραδίππου - τη νούμερο ένα επιλογή για ανέγερση κατοικίας, και συγκεκριμένα στο Κίτι, εντοπίζεται μία μεγάλη γκάμα οικιστικών οικοπέδων, σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Συγκεκριμένα, επτά συνολικά οικιστικά οικόπεδα διατίθενται προς πώληση στην κοινότητα από την Altamira Real Estate, μέσα από την ιστοσελίδα της www.altamirarealestate.com.cy, σε ενδεικτικές τιμές που αρχίζουν από €90.000 και φθάνουν μέχρι και τις €112.000.

Το Κίτι, που απέχει μόλις δέκα λεπτά από την πόλη της Λάρνακας και περίπου μισή ώρα από το κέντρο της Λευκωσίας, βιώνει τα τελευταία χρόνια έντονη οικοδομική κινητικότητα καθώς η αναβάθμιση της περιοχής και τα σημαντικά έργα ανάπλασης και βελτίωσης που υλοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, οδήγησαν στην αύξηση της επενδυτικής και επιχειρηματικής δραστηριότητας στην κοινότητα, τοποθετώντας την ψηλά στις επιλογές Κυπρίων και ξένων επενδυτών που ενδιαφέρονται για αγορά ακινήτου. Λόγω μάλιστα της ανάπτυξης που παρατηρείται στην περιοχή, αναμένεται, ότι θα επέλθει αύξηση στην αξία των ακινήτων, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

σγσγσ

Προνομιακά οικόπεδα σε ελκυστικές τιμές

Τα ακίνητα, που διατίθενται από την Altamira Real Estate, προορίζονται κυρίως για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης αλλά και ιδιώτες, καθώς αποτελούν ιδανική επιλογή για ανάπτυξη διώροφων κατοικιών με σκοπό την ιδιοχρησία ή/και την ενοικίαση. Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν ακόμη την ευκαιρία να περιηγηθούν στα ακίνητα σε τρισδιάστατη μορφή, μέσω της 3D πλατφόρμας που διαθέτει η Εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλα ανεξαιρέτως τα οικόπεδα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τον πιο εμπορικό δρόμο της περιοχής ενώ προσφέρουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση προς τον Διεθνή Αερολιμένα της Λάρνακας.

Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα της Εταιρείας εντοπίζεται οικιστικό οικόπεδο με εμβαδόν 574 τ.μ. που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €91.000. Εφάπτεται σε δημόσιο χώρο πρασίνου και διαθέτει συνολικό πρόσωπο περί τα 19 μέτρα σε εγγεγραμμένο δρόμο.

Στην ενδεικτική τιμή των €90.000 πωλείται ακόμη ένα οικόπεδο στην ίδια περιοχή, το οποίο διαθέτει πρόσωπο περί τα 22 μέτρα σε εγγεγραμμένο δρόμο και είναι έκτασης 599 τ.μ.. Ξεχωρίζει επίσης οικιστικό οικόπεδο έκτασης 666 τ.μ., που διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €100.000 και έχει πρόσωπο περί τα 25 μέτρα σε εγγεγραμμένο δρόμο. 

Εντοπίζονται, επίσης, τέσσερα ακίνητα τα οποία καταλήγουν σε αδιέξοδο, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα ελκυστικά καθώς διασφαλίζουν την ιδιωτικότητα των κατοίκων. 

Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα ακίνητο με μέγεθος 627 τ.μ., που πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €94.000 καθώς και οικόπεδο που έχει έκταση 674 τ.μ. και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €101.000. 

Ξεχωρίζουν ακόμη, δύο οικιστικά οικόπεδα το οποία εφάπτονται πεζόδρομου. Το ένα είναι έκτασης 701 τ.μ. και διατίθεται στην ενδεικτική τιμή των €109.000 ενώ το άλλο έχει μέγεθος 687 τ.μ., είναι γωνιακό, βρίσκεται δίπλα από χώρο πρασίνου και πωλείται στην ενδεικτική τιμή των €112.000.

Επισημαίνεται πως σύμφωνα με τη διαδικασία της Altamira Real Estate, όταν πρόκειται για ενδεικτικές τιμές, οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν προσφορές με χαμηλότερη τιμή από την αναγραφόμενη, με το ακίνητο να κατακυρώνεται στον προσφοροδότη με την υψηλότερη προσφορά. 

Τώρα μπορείς και εσύ να ενημερώνεσαι πρώτος για τις αποκλειστικές προσφορές της Altamira Real Estate. Με μόνο ένα κλικ εδώ, κάνε εγγραφή για να λαμβάνεις το εξειδικευμένο ενημερωτικό δελτίο της Εταιρείας. Για περισσότερες πληροφορίες το κοινό μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα της Altamira Real Estate ή να επικοινωνήσει με το τηλεφωνικό κέντρο στο 8000 8200 ή/και στο 22 696 500, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ των ωρών 8π.μ. και 5μ.μ..

γσγσγγσ

 

Loader