Το πιο άτακτο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, σε ντελίβερι σπίτι σου

Το πιο άτακτο δώρο για του Αγίου Βαλεντίνου, σε ντελίβερι σπίτι σου

Από Μπουτίκ Ενηλίκων στον Στρόβολο

Έχουμε γράψει ξανά στο παρελθόν πως ο έρωτας, όπως το φαγητό, θέλει αλάτι. Συνεπώς, τι πιο ωραία χειρονομία για την/τον σύντροφο, από ένα naughty δωράκι που μπορεί κιόλας να έρθει ντελίβερι σπίτι!

Φανταστικό.

ηδηδ

Με αφορμή λοιπόν «την πιο ερωτική γιορτή του χρόνου» η πιο σέξι πρόταση είναι μια παραγγελία ντελίβερι από το Adult’s Boutique Nicosia, το οποίο, με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, είχε τη φαεινή επιχειρηματική ιδέα να πραγματοποιεί παραδόσεις στο σπίτι. Ντελίβερι βεβαίως γίνεται και οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου μέσω ACS και κούριερ, στις 14 του Φλεβάρη ωστόσο η μπουτίκ θα παραδίδει τα δώρα διακριτικά και όμορφα στο σπίτι, στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού εσείς επιθυμείτε.

«Από το λιπαντικό, μέχρι το μασάζ, το άρωμα, τον ρουχισμό και το πιο kinky παιχνίδι, υπάρχουν ένα εκατομμύριο λύσεις για να διατηρείς το ενδιαφέρον καυτό. Απ’ το φθηνότερο μέχρι το ακριβότερο και πιο πολυτελές toy, από το πιο soft μέχρι το πιο hardcore, το προσφέρουμε. Να σημειωθεί πως συνολικά έχουμε περισσότερους από 4,5 χιλιάδες κωδικούς (προϊόντα)» μας είχε επισημανθεί σε πρόσφατη παρουσίαση που είχαμε δημοσιεύσει για τη σέξι μπουτίκ.

Οι παραδόσεις μάλιστα δεν γίνονται μόνο εντός Λευκωσίας, όπου εδρεύει το Adult's Boutique αλλά παγκυπρίως.

ξφξφξ

Εσύ, δεν έχεις παρά να περιηγηθείς στην ιστοσελίδα του μαγαζιού και να κάνεις τις παραγγελίες σου τηλεφωνικώς στο 7000 7420.

 Μπορείς βεβαίως και να επισκεφτείς επί τόπου τη Μπουτίκ και να διαλέξεις με την ησυχία σου το δώρο που θέλεις, έχοντας τη δυνατότητα ν’ αγγίξεις το προϊόν (σημαντικό) και ζητώντας βοήθεια (αν χρειαστείς) απ’ το εχέμυθο και εξειδικευμένο προσωπικό στον χώρο. Πέρα απ' το ότι τα ταμπού παύουν να υφίστανται, ένα πράμα είναι να παραγγείλεις κάτι ονλάιν κι άλλο να έρθεις επί τόπου, να το αγγίξεις, να το δοκιμάσεις, να το δεις από κοντά κλπ.

Adults Boutique Nicosia Video Tour from Adults Boutique on Vimeo.

Εναλλακτικά, έχεις επιπλέον τη δυνατότητα, και να το πούμε κι αυτό, να εξασφαλίσεις από τη μπουτίκ ένα δωροκουπόνι οποιασδήποτε χρηματικής αξίας και να αφήσεις το ταίρι σου στη συνέχεια να διαλέξει ό,τι γουστάρει. Ωραίο κι αυτό. 

Το Adult’s Boutique Nicosia βρίσκεται σε μία απ’ τις πιο πολυσύχναστες οδικές αρτηρίες της Λευκωσίας και συγκεκριμένα στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον Στρόβολο (λίγο πριν τον κυκλικό κόμβο του METRO).

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

FACEBOOK PAGE

TΗΛΕΦΩΝΟ 7000 7420

Loader