Το πιο καλοκαιρινό μαγαζί στη Λευκωσία

Το πιο καλοκαιρινό μαγαζί στη Λευκωσία

Μόλις άνοιξε

Τέσσερα χρόνια μετά, η ομάδα της ACEPLAYMORE απέκτησε επιτέλους τον δικό της χώρο

Μπορεί λόγω της πανδημίας να μην είναι τα εγκαίνια που ονειρεύονταν, τέσσερα όμως χρόνια μετά, οι φίλοι της ACEPLAYMORE απέκτησαν επιτέλους το δικό τους μαγαζί, στο κέντρο της Λευκωσίας.

«Θέλοντας να μοιραστεί τον ενθουσιασμό της για το καινούριο της προτζεκτ, με παλιούς και καινούριους φίλους, η ομάδα της ACEPLAYMORE εργάστηκε σκληρά για να δημιουργήσει ένα καταπληκτικό και συναρπαστικό χώρο που να εκφράζει την ταυτότητα και την προσωπικότητα της εταιρείας.

To 'σπίτι' της εταιρείας είναι προϊόν αγάπης, και ήταν στόχος από την αρχή. Το έργο ήταν δύσκολο, περισσότερο ίσως ακόμα ένεκα των δύσκολων γεγονότων των τελευταίων μηνών, αλλά με την αμέριστη υποστήριξη και την ανεπιτήδευτη θετικότητα των φίλων της, η ACEPLAYMORE τα κατάφερε.

Ο καινούριος χώρος, στέκει περήφανα ως ενα μικρό κομμάτι νησιώτικης ζωής μέσα στη βαβούρα της πόλης και αποτελεί μια πραγματική έκφραση του τι πρεσβεύει η εταιρεία ως μάρκα ενώ ταυτόχρονα προσφέρει το τέλειο περιβάλλον για να απολαύσει κανείς την καινούρια πολύχρωμη και ευφάνταστη συλλογή ρούχων, καπέλων και ρακετών.

Η ΑCEPLAYMORE ανυπομονεί να σας καλωσορίσει στο σπίτι της, ενώ ταυτόχρονα υπόσχεται να τηρήσει όλα τα πρωτόκολλα και οδηγίες για την υγεία και ασφάλεια των επισκεπτών της χωρίς να συμβιβάζει την ποιότητα της εμπειρίας που μέχρι τώρα μας έχει συνηθίσει».

Δείτε φωτογραφίες από νέο μαγαζί της οδού Ανδροκλέους 9:

Loader