Prospectacy: Προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Prospectacy: Προσφορά ιατρικού εξοπλισμού στο Μακάρειο Νοσοκομείο

Η εταιρεία στέκεται αρωγός στην προσπάθεια θωράκισης του εθνικού συστήματος υγείας σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία λόγω της πανδημίας

Προσμετρώντας τις αυξημένες ανάγκες στον τομέα της Υγείας συνεπεία της πανδημίας του Covid-19, η εταιρεία Prospectacy Ltd θεώρησε καθήκον της να προχωρήσει στη δωρεά ιατρικού μηχανήματος παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών στο Μακάρειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Παιδοχειρουργικό του τμήμα.

 

Η ιατρική συσκευή uMEC 10 (Monitor) αποτελεί βασικό εργαλείο για την παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών του ασθενούς και ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες της σε μια μικρή και εύκολη μεταφερόμενη μονάδα. Μεταξύ άλλων, προσφέρει τη δυνατότητα επεμβατικής και μη επεμβατικής μέτρησης, διενέργεια καρδιογραφήματος, μέτρηση της οξυμετρίας του ασθενούς και καπνογραφήματος.

 

O Senior Business Consultant της Prospectacy, Sergey Babayan, ανέδειξε σε δηλώσεις του τη σημασία που αποδίδει η εταιρεία στη θωράκιση του εθνικού συστήματος υγείας ειδικά σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για την κυπριακή κοινωνία. «Με την προσφορά του uMEC 10, η Prospectacy ανταποκρίνεται στην ανάγκη για στήριξη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Μακάρειου Νοσοκομείου στην προσπάθεια που καταβάλλει καθημερινά να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ιατρική περίθαλψη στους ασθενείς. Είναι καθήκον όλων μας να συνεισφέρουμε στον βαθμό που μπορούμε στην ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας που δοκιμάζεται σε αυτή την περίοδο οικονομικής και ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας», υπογράμμισε.  

Ο επιστημονικός διευθυντής του Νοσοκομείου, Δρ Ανδρέας Νεοφύτου, ευχαρίστησε την εταιρεία για την ευγενή χορηγία και τη συμβολή της στην προσπάθεια για στήριξη του Μακάρειου Νοσοκομείου. «Η συγκεκριμένη δωρεά είναι πολύ σημαντική τόσο για τους νοσηλευόμενους ασθενείς όσο και για το νοσηλευτικό προσωπικό».  

Η Prospectacy είναι μια εξειδικευμένη εταιρεία με έδρα την Κύπρο, που παρέχει εταιρικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε επιχειρήσεις από Κύπρο και εξωτερικό,  φροντίζοντας σε όλες τις περιπτώσεις να τηρεί αυστηρούς κανόνες δεοντολογίας και εμπιστευτικότητας. 

Loader