Το πρώτο Smoothie Factory της Ευρώπης ανοίγει στη Λευκωσία

Το πρώτο Smoothie Factory της Ευρώπης ανοίγει στη Λευκωσία

Let's drink to that!

Το ξακουστό Smoothie Factory, που έχει παγκοσμίως ηγετική θέση στην κατηγορία των Juice Bars, ανοίγει το πρώτο του κατάστημα στην Κύπρο (και σ’ ολόκληρη την ΕΕ!) στην καρδιά της Λευκωσίας

Το κατάστημα θα προσφέρει μοναδικά και καινοτόμα προϊόντα όπως Smoothies με πραγματικά φρούτα και Cold-Pressed Juices, τα οποία υπόσχονται μια διαφορετική εμπειρία στην κατηγορία φρέσκων χυμών, Frozen Yogurt όπου θα σε ξετρελάνουν με τις διάφορες επιλογές των toppings του, Juice Cleanse Program για αποτοξίνωση του οργανισμού σας από τις διάφορες τοξίνες αλλα και super-bowl foods καθώς η  βάση τους αποτελείται από εξωτικά φρούτα που θα σε κάνουν να τα λατρέψεις με την απίστευτη γεύση τους!

fafafafaf

Θέτοντας τον πήχη ψηλά, η αλυσίδα Smoothie Factory θα προσφέρει επίσης μοναδικό καφέ 100% Arabica και μεγάλη ποικιλία από φρέσκες σαλάτες, σάντουιτς, υγιεινά bars και chia puddings. Φυσικά οι επιλογές σου δεν σταματάνε εδώ καθώς είναι αμέτρητες! Ίσως ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Smoothie Factory είναι η δέσμευσή του για φρέσκα υγιεινά προϊόντα χωρίς κανένα συμβιβασμό.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μας με το Smoothie Factory. Το Smoothie Factory είναι ένα κορυφαίο διεθνές brand στην τάση της υγιεινής ζωής και η κυπριακή αγορά προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία καθώς η καταναλωτική της τάση στον τομέα του Healthy Eating συνεχίζει να αυξάνεται σε μεγάλο βαθμό", δήλωσε ο Ηλίας Κόκκινος, Διευθύνων Σύμβουλος της Business Insights Consulting Ltd

fafafafaf

"Η συνεργασία μας με το Smoothie Factory International μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε υγιεινά προϊόντα υψηλής ποιότητας και να αναπτύξουμε αυτή την τάση στην Κύπρο τα επόμενα χρόνια. Είμαστε πεπεισμένοι ότι αυτή η συνεργασία θα αποδειχθεί πολύ «νόστιμη και υγιής» καθώς πιστεύουμε ότι το Smoothie Factory βρίσκεται στην Κύπρο για να μας δείξει πώς είναι το Healthier Side of Life. 

Γι’ αυτό “OFF TO A FRESH START”!!

Loader