Το πρώτο wine school που ιδρύεται στην Κύπρο

Το πρώτο wine school που ιδρύεται στην Κύπρο

First Growth: Ιδρύθηκε στη Λεμεσό της Κύπρου η πρώτη σχολή που παρέχει αποκλειστικά οινική εκπαίδευση

Η πρώτη σχολή στην Κύπρο που παρέχει αποκλειστικά οινική εκπαίδευση είναι γεγονός. Το First Growth είναι πιστοποιημένος πάροχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του WSET, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού παγκοσμίως στον τομέα των κρασιών και των αποσταγμάτων. To WSET που εδρεύει στο Λονδίνο από το 1969, παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για κρασιά και αποστάγματα, σε επαγγελματίες και οινόφιλους σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

σγσγσ

 

Του First Growth Wine School, ηγείται ο Γιάννης Καρακάσης MW, ένας από τους, μόλις, 382 masters of wine στον κόσμο. O κoς Καρακάσης είναι συγγραφέας οίνου σε πολλά περιοδικά παγκοσμίως, έχει γράψει δύο βιβλία για το ελληνικό κρασί, είναι ιδρυτής του karakasis.mw, που επικοινωνεί το ελληνικό και το ξυπριακό κρασί σε καθημερινή βάση και παράλληλα είναι σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις. Είναι πολύ παθιασμένος επαγγελματίας για τη διδασκαλία και την εκπαίδευση, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε σεμινάρια και bootcamps για τους σπουδαστές του προγράμματος του Master of Wine, αλλά και ακαδημαϊκά Masterclasses για επαγγελματίες και οινόφιλους.

 

Ως μία ανεξάρτητη και ειδικευμένη στο κρασί και στα αποστάγματα σχολή, στόχος του First Growth είναι να παρέχει ασυμβίβαστη και υψηλής ποιότητας οινική εκπαίδευση. Να εμπνεύσει και να στηρίξει τους επαγγελματίες του οίνου και να ενδυναμώσει τους τομείς της οινοπαραγωγής, του τουρισμού και της γαστρονομίας. 

 

Το δεύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το WSET Level 1 Award in Wines έχει προγραμματιστεί για τις 3 Δεκεμβρίου 2019 και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του First Growth

Loader