QUOKA: Ο ποιοτικός, έτοιμος παγωμένος καφές από την Ελβετία

QUOKA: Ο ποιοτικός, έτοιμος παγωμένος καφές από την Ελβετία

Στην κυπριακή αγορά από την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς

Γνώρισε τον νέο έτοιμο παγωμένο ελβετικό καφέ που σου φτιάχνει την μέρα

Ο έτοιμος παγωμένος καφές Quoka, έρχεται τώρα στην Κύπρο για να σου προσφέρει εξαιρετική γεύση και άρωμα από εκλεκτούς, αυθεντικούς κόκκους καφέ Arabica και Robusta και πραγματικό γάλα. Ο ελβετικής προέλευσης καφές, αποτελείται από μία γκάμα τριών διαφορετικών προϊόντων που υπόσχονται την καλύτερη ποιότητα!

Σε αλουμινένιο τενεκεδάκι 250ml, θα βρεις 2 προϊόντα παγωμένου καφέ Quoka με ζάχαρη. Κάνε τη δική σου επιλογή μεταξύ του καφέ με πραγματικό γάλα ή χωρίς, αφού έτσι κι αλλιώς, το μοναδικό τους άρωμα και η εξαιρετική γεύση έντονου καφέ, από 100% εκλεκτούς κόκκους καφέ Robusta, θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ. 

Στην φιλική προς το περιβάλλον συσκευασία του πλαστικού μπουκαλιού 250ml, σε περιμένει η καινοτόμος πρόταση  Quoka Cold Brew , με βιολογική ζάχαρη και καφέ, από 100% αυθεντικούς κόκκους Arabica, οι οποίοι φέρουν πιστοποίηση Fairtrade διαφυλάσσοντας έτσι τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας των παραγωγών, καθώς και τη δίκαιη αμοιβή τους. Προϊόν ειδικής απόσταξης, που διαρκεί περισσότερες από 12 ώρες σε κρύο νερό, προσδίδοντας μια πιο γλυκιά γεύση με έντονα αρώματα και ιδιαίτερο χαρακτήρα.

Μπορείς να προμηθευτείς το νέο Ελβετικό καφέ Quoka από μεγάλες υπεραγορές, φούρνους και περίπτερα για να σου κρατήσει συντροφιά οποιαδήποτε στιγμή της μέρας. Ο καφές Quoka διανέμεται στην Κύπρο από την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς. 

Μάθε περισσότερα και μπες στο διαγωνισμό για να γευτείς κι εσύ την αυθεντική ελβετική απόλαυση του καφέ: iamquoka.com.cy

Quoka. Ο καφές που σου φτιάχνει τη μέρα! 

Loader