Τιμητική διάκριση από το CIM στον πρόεδρο του Δ.Σ. της AstroBank

Τιμητική διάκριση από το CIM στον πρόεδρο του Δ.Σ. της AstroBank

Honorary Fellow (Επίτιμο Διακεκριμένο Μέλος) για το 2021.

Ο δρ Shadi Α. Karam, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της AstroBank, απέσπασε την τιμητική διάκριση του Cyprus Institute of Marketing (CIM), Honorary Fellow (Επίτιμο Διακεκριμένο Μέλος).  

Ο δρ Karam, με σπουδές στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού και στα Πανεπιστήμια Columbia και Harvard των ΗΠΑ, έχει μία επιτυχημένη πορεία πέραν των 40 ετών, διατηρώντας ηγετικές θέσεις στο χώρο της αγοράς ακινήτων, του τουρισμού, της βιομηχανίας και του τραπεζικού τομέα. 

Η ανακήρυξή του αυτή αναδεικνύει τη συνεισφορά του ως επικεφαλής του Δ.Σ. της AstroBank, στην περαιτέρω ενδυνάμωση της Τράπεζας και τη δέσμευσή του για ενίσχυση της κυπριακής οικονομίας, προσελκύοντας ξένες επενδύσεις και επανατοποθετώντας την σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης. Η διάκριση, μάλιστα, έχει βαρύνουσα σημασία για την οικογένεια της AstroBank, αφού από την ίδρυση του θεσμού των Honorary Fellows από το CIM, έχουν αναδειχθεί επαγγελματίες και προσωπικότητες, που μέσω της επαγγελματικής τους πορείας, αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού τους ρόλου, έχουν συμβάλλει ουσιωδώς στην οικονομική πρόοδο της χώρας. 

Εξάλλου, η αναγνώριση του πολύπλευρου ρόλου του δρα Shadi Α. Karam καταδεικνύει την ανάγκη ανάπτυξης στενών σχέσεων μεταξύ των κορυφαίων στελεχών των κυπριακών επιχειρήσεων, με εταιρικούς και θεσμικούς οργανισμούς του εξωτερικού. Ο ίδιος, κατέχοντας τη θέση του αντιπροέδρου του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου του Λιβάνου, αλλά και σειρά διακρίσεων σε άλλες χώρες, έχει καταστίσει την Κύπρο και τον τραπεζικό της τομέα ως έναν από τους βασικούς επενδυτικούς προορισμούς, αλλά και ένα επιχειρηματικό κέντρο για την ευρύτερη περιοχή.  

Loader