4 μπαράκια της Λευκωσίας για after work drinks

4 μπαράκια της Λευκωσίας για after work drinks

Σε αυτά τα μπαράκια θα απολαύσεις ποτά και κοκτέιλ μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά σου.

Παρά το ότι ο περισσότεροι κυκλοφορούν τα σαββατοκύριακα και τις νύχτες που δεν ακολουθεί εργάσιμη μέρα, αρκετοί τιμούν τη συνήθεια των after work drinks. O λόγος είναι ότι όλοι χρειαζόμαστε ένα ποτό μετά τη δουλειά και πριν επιστρέψουμε στο σπίτι για να βυθιστούμε στον καναπέ.

Ψάξαμε, βρήκαμε και προτείνουμε 4 μπαράκια για να απολαύσεις ποτά και κοκτέιλ μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά  

Διάβασε Επίσης: Το ’21 αλλιώς: Η Ελληνική Επανάσταση με φιγούρες και διοράματα PLAYMOBIL

Lost and Found 

3

Φωτογραφία

Το αγαπημένο, βραβευμένο μπαράκι της Λευκωσία, είναι ένα από τα πιο γνωστά και πολυσύχναστα μέρη της πρωτεύουσας. Εκεί μπορείς να απολαύσεις ιδιαίτερα κοκτέιλ μετά τη δουλειά και μέχρι αργά το βράδυ. Λόρδου Βύρωνος 38, Λευκωσία.

Ποτοπωλείο

3

Φωτογραφία

Το Ποτοπωλείο βρίσκεται σε μια από τις κεντρικές λεωφόρους της Λευκωσίας και πιθανό είναι να βρίσκεται στο δρόμο σου για το σπίτι. Είναι ένα μικρό προσεγμένο μαγαζί που προσφέρει ποικιλία σε μπύρες και κρασιά σε συνδυασμό με διάφορα platter τυριών, αλαντικών και φρούτων. Κένεντι 46Ε, Λευκωσία.

Γρανάζι

3

Φωτογραφία

Το Γρανάζι είναι το ιδιαίτερο μπαρ που βρίσκεται μέσα σε ένα παλιό αρχοντικό στις γειτονιές των Αγίων Ομολογητών. Η όμορφη αυλή του θα σε φιλοξενήσει για να απολαύσεις ένα από τα ξακουστά κοκτέιλ που δημιουργούν bartenders του. Λεωφ. Αγίων Ομολογητών 14, Άγιοι Ομολογητές, Λευκωσία.

Διάβασε Επίσης: Έρχεται στην Κύπρο η βραβευμένη μαύρη κωμωδία “Cyprus Avenue” 

Brew Fellas

3

Φωτογραφία

Το Brew Fellas είναι το εναλλακτικό στέκι με τις κόκκινες καρέκλες που θυμίζει μπαρ εξωτερικού και βρίσκεται περίπου στο τέλος της Λήδρας. Εκεί θα χαλαρώσεις με after work μπύρα, αφού όπως αναφέρουν προσφέρουν “τις καλύτερες και πιο σπάνιες μπύρες από όλο τον κόσμο”. Πυγμαλίωνος 7, Λευκωσία

 

Loader