Το AfroBanana φέτος θα γίνει!

Το AfroBanana φέτος θα γίνει!

Εκτός απροόπτου, το αγαπημένο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στο μαγευτικό Val's Place

Ακολουθεί αυτούσια ανακοίνωση από το team

Οι τελευταίοι μήνες ήταν πραγματικά δύσκολοι. Κι αυτό που έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή είναι κάποια ευχάριστα νέα που θα ανεβάσουν το ηθικό όλων μας. Με την ελπίδα, λοιπόν, να προσφέρουμε μια αίσθηση προσμονής στην όμορφη κοινότητά μας, η ομάδα του AfroBanana αρνείται να καταθέσει τα όπλα.

Αντιθέτως, δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να ετοιμάσουμε μια ειδικά προσαρμοσμένη εκδοχή του μουσικού και καλλιτεχνικού μας φεστιβάλ κι αυτό το καλοκαίρι, ώστε να απολαύσουμε για μια ακόμη χρονιά αυτή τη βιωματική και καθηλωτική εμπειρία. 

γσγσγσ
Πόστερ Ace of Bunnies (Constantinos Hadjidemetri)

Το AfroBanana έκανε τα πρώτα του βήματα εν μέσω μιας άλλης κρίσης και κατόρθωσε, μέσα στα χρόνια, να εξελιχθεί και συντονιστεί με τις ανάγκες του κοινού, φτάνοντας στο σήμερα, όπου έχει γεννηθεί μια αληθινή Κοινότητα. Μια Κοινότητα που όχι απλώς θα σεβαστεί τους κανόνες του social distancing, αλλά θα μετατρέψει τις νέες συνθήκες σε μια διασκεδαστική και γοητευτική εμπειρία, που θα τηρήσει και θα προσαρμοστεί στα νέα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, ασφαλείας και υγιεινής. 

 

Τον τελευταίο καιρό, η ομάδα μας εστιάζει στην δημιουργία έξυπνων λύσεων έτσι ώστε να γιορτάσουμε την επέτειο των 10 χρόνων από το ξεκίνημα του φεστιβάλ, με διασκεδαστικές και πρωτότυπες καινοτομίες, έχοντας ως στόχο να μην στερήσουμε το νησί από ένα ακόμη πολιτιστικό γεγονός, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο την κατάσταση για πολλούς καλλιτέχνες και γενικότερα ανθρώπους της δημιουργίας.

Παρότι φέτος πιθανόν να είναι αδύνατον να φιλοξενήσουμε κάποιους καλλιτέχνες από το εξωτερικό, έχουμε ήδη στα σκαριά ένα εναλλακτικό σχέδιο, με καλεσμένους από εναλλακτικές τοποθεσίες που θα μαγέψουν το κοινό. Ούτως η άλλως, το Afrobanana δεν είναι μόνο η μουσική, αλλά μια συνολική δημιουργική εμπειρία. Αν και η πλήρης λίστα με τα ονόματα θα ανακοινωθεί την τελευταία στιγμή, μπορούμε να σας αποκαλύψουμε από τώρα ότι έχουμε ήδη καταστρώσει τα πρώτα μας σχέδια: ειδικά σχεδιασμένες στολές που θα εξασφαλίζουν το απαραίτητο social distancing, ένα πρόγραμμα με εξειδικευμένα εργαστήρια και εξασφάλιση μεγαλύτερων χώρων για τα μουσικά δρώμενα. 

 

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά ποια θα είναι η κατάσταση τους προσεχείς μήνες, επομένως δεν μπορούμε να αποκλείσουμε οριστικά την πιθανότητα να ματαιωθεί το  φεστιβάλ. Προς το παρόν, εμείς συνεχίζουμε να εξετάζουμε όλα τα πιθανά σενάρια, αναζητώντας δημιουργικές και πρωτοποριακές λύσεις, που θα επιτρέψουν στο αγαπημένο μας καλοκαιρινό event να πραγματοποιηθεί κανονικά.

ξγξγκγκ

Νέες Ημερομηνίες: 

Πέμπτη – Κυριακή, 13-16 Αυγούστου 2020

Val’s Place, Γιαλιά, Επαρχία Πάφου

Ακολουθείστε μας στο “TheAfroBananaRepublic” στο facebook, και στο “afrobananarpb” στο instagram για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις ανακοινώσεις για το Φεστιβάλ. 

Loader