Αρχίζει αύριο η προπώληση για Celine Dion

Αρχίζει αύριο η προπώληση για Celine Dion

Από 60 μέχρι 500 τα ευρώ

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων της πολυαναμενόμενης συναυλίας της παγκοσμίου φήμης τραγουδίστριας Celine Dion στο  Στάδιο Γ.Σ.Π. στη Λευκωσία, στις 2 Αυγούστου 2020, έχει αρχίσει.

Από την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, στις 11 π.μ. τοπική ώρα, μέσω της ιστοσελίδας SoldOut Ticket, το κοινό θα μπορεί να εξασφαλίσει το πολυπόθητο εισιτήριο της συναυλίας.

Σημειώνεται πως η δημιουργία λογαριασμού αποκλειστικά για τη συναυλία της Celine Dion επιβάλλεται από την ιστοσελίδα SoldOut Ticket, καθώς αποτελεί τη μόνη επίσημη εταιρεία διάθεσης και διαχείρισης πώλησης εισιτηρίων για την εν λόγω συναυλία στην Κύπρο. 

Δημιουργία λογαριασμού εδώ

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία στην Κύπρο ξεκινούν από τα 59 ευρώ (early-bird αρένα) και φτάνουν έως και τα 499 ευρώ για όσους επιθυμούν να κάνουν κράτηση στα VIP Executive Boxes. Platinum Seats μπορείτε να βρείτε στην τιμή των 349 ευρώ ενώ για τα Golden Seats στα 299 ευρώ. 

Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του διοργανωτή, Moonlight Show Productions, στο Facebook ή στο 70 00 70 66.

Loader