Αυτή είναι η νέα Celine Dion ημερομηνία για Κύπρο

Αυτή είναι η νέα Celine Dion ημερομηνία για Κύπρο

Μόλις ανακοινώθηκαν καινούργιες ημερομηνίες για την περιοδεία ‘COURAGE WORLD TOUR’

H Celine Dion ανακοινώνει σήμερα πως η συνέχεια του COURAGE WORLD TOUR έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί το 2021.  Οι ημερομηνίες συναυλιών του 2020 που αναβλήθηκαν σε ολόκληρη την Ευρώπη λόγω του Covid-19 θα ξεκινήσουν εκ νέου τον Μάρτιο του 2021. 

Η Celine και η Concerts West/AEG Presents θέτουν σε προτεραιότητα την ασφάλεια και την υγεία όλων.  Το COURAGE WORLD TOUR θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Ευρώπη στις 19 Μαρτίου 2021, αρχίζοντας από το Παρίσι και θα συνεχίσει σε 32 ευρωπαϊκές πόλεις, μέχρι και τον Ιούλιο 2021.  

«Πραγματικά ήλπιζα πως θα επιστρέψω και πάλι στη σκηνή αυτή τη χρονιά, αλλά τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την υγεία και την ασφάλεια όλων», δήλωσε σχετικά η Celine. «Όλος ο κόσμος περνά δύσκολες στιγμές με αυτή την πανδημία, και η σκέψη μου είναι κοντά σε όλους. Είμαι σίγουρη ότι μαζί θα το ξεπεράσουμε και θα κερδίσουμε όλο αυτό τον χαμένο χρόνο.  Μου έχει λείψει να είμαι στη σκηνή… περιμένω να τραγουδήσω ξανά μαζί σας.  Μείνετε ασφαλείς. θα σας δω σύντομα!»

Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί για τις συναυλίες του 2020 θα ισχύουν για τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες του 2021.

Η νέα ημερομηνία για τη συναυλία στην Κύπρο είναι στις 22 Ιουνίου 2021 και θα διεξαχθεί στο στάδιο ΓΣΠ στη Λευκωσία.  Όλα τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί θα ισχύουν για τη συναυλία του 2021, με τις ίδιες προϋποθέσεις. Λόγω μεγάλης ζήτησης που προβλέπεται για τη συναυλία της Celine Dion για το 2021, όλοι όσοι δεν έχουν αγοράσει το εισιτήριο τους, προτείνεται να το πράξουν το συντομότερο δυνατόν μιας και υπάρχουν ακόμη κάποια διαθέσιμα εισιτήρια.  

gsgsgsgs

Loader