Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε το “Έγκλημα στον Νείλο”

Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε το “Έγκλημα στον Νείλο”

Διεκδίκησε μια διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσεις την ταινία στα K Cineplex

Αν σου αρέσουν οι ταινίες μυστηρίου, τότε η ταινία “Έγκλημα στον Νείλο” αξίζει μια θέση στη λίστα σου για να επισκεφθείς τα K Cineplex αυτό τον μήνα. Ο περίφημος ντετέκτιβ Ηρακλής Πουαρό επιστρέφει και σε "παίρνει" μαζί του στην Αίγυπτο, σε μια ιστορία μυστηρίου που καλείται να λύσει.

Το στόρι της ταινίας

Στην ταινία “Έγκλημα στο Νείλο”, βρίσκουμε τον ξακουστό Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

3

Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και οι σινεφίλ να προσπαθούν να μαντέψουν μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η ταινία “‘Έγκλημα στον Νείλο”  επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017 “Έγκλημα στο Orient Express”, με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Oscar Kenneth Branagh ως τον εμβληματικό Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Τους ύποπτους της ιστορίας υποδύονται οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές του: Tom Bateman, η τέσσερις φορές προτεινόμενη για Oscar Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders και Letitia Wright.

Σκηνοθεσία: Matthew Vaughn

Πρωταγωνιστούν: Kenneth Branagh, Gal Gadot, Armie Hammer, Emma Mackey, Tom Bateman, Letitia Wright, Russell Brand, Annette Bening, Ali Fazal, Dawn French, Rose Leslie,, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders

Αν θέλεις να παρακολουθήσεις την ταινία μπορείς να επισκεφθείς τον  λογαριασμό της Αvant-Garde στο Instagram  για να διεκδικήσεις μια διπλή πρόσκληση 

Loader