Το The Cookhouse είναι ο απόλυτος προορισμός για brunch στη Λεμεσό

Το The Cookhouse είναι ο απόλυτος προορισμός για brunch στη Λεμεσό

Φάγαμε στην ωραιότερη στοά της πόλης 

Ένας μικρός χώρος σε μία στοά που σου προσφέρει το πιο νόστιμο brunch που έχεις φάει ποτέ. 

Γράφει η Μαρία Πρατσή


Αν και βρίσκεται στη Λεμεσό αρκετό καιρό, το The Cookhouse, το επισκέφτηκα για πρώτη φορά πριν από λίγες μέρες. Πήρα λοιπόν μια φίλη και πήγα να δοκιμάσω το περίφημο και φημισμένο brunch που φτιάχνουν.

Το μαγαζί βρίσκεται στη συνοικία της οδού Γλάστρωνος 112 στη Λεμεσό.  

Μπαίνοντας μέσα, σου έρχεται η μυρωδιά από τα φρέσκα αβγά που τηγανίζονται, τα pancakes που ψήνονται και το ζεστό καφέ που είναι έτοιμος να σερβιριστεί.

Κρατήσαμε μια πιο υγιεινή πλευρά πλεύσης και αρκεστήκαμε στο γιαούρτι. 

' '

Το πρώτο γιαούρτι είχε γκρανόλα με φιστίκια, φρέσκια μπανάνα, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς. 

' '

Το δεύτερο μπολ γιαουρτιού, ήταν ακόμη πιο εντυπωσιακό αφού είχε φράουλες, blueberries, γκρανόλα και σπόρους κολοκύθας. Και τα δύο μπολ ήταν γευστικά και άκρως χορταστικά. 

' '

' '

Είναι cozy, με σόμπες και πολλά φυτά τριγύρω. Μπορείς ακόμη να πάρεις τον υπολογιστή σου και να καθίσεις να διαβάσεις ή να δουλέψεις καθώς και να χαλαρώσεις μαζί με την παρέα σου.

Πέραν από τις υγιεινές επιλογές που υπάρχουν, θα βρεις λαχταριστές ομελέτες, σάντουιτς σε φρέσκο ψωμί και πολλά πιάτα που έχουν ως βασικό υλικό το αβγό. 

Απαραίτητη όμως είναι η κράτηση, κυρίως τα Σάββατα, που γίνεται το αδιαχώρητο. Το The Cookhouse είναι από τους προορισμούς που θα ευχαριστηθείς στο έπακρον. 

Τηλέφωνο κρατήσεων: 25 353434 

Loader