Έχουμε νέο street food στην πρωτεύουσα και τα σπάει

Έχουμε νέο street food στην πρωτεύουσα και τα σπάει

Το όνομά του, Grill n Roll

Τα street food έχουν μπει δυναμικά στην ζωή μας και γουστάρουμε

Γράφει η Μαρία Πρατσή 


Είναι γνωστό ότι όλοι αναζητούμε πλέον μία γρήγορη, εύκολη και -σίγουρα- νόστιμη λύση για το φαγητό μας. Πλέον υπάρχουν αρκετά food trucks, τα οποία ολοένα και αναπτύσσονται, αλλάζουν μορφή και ενσωματώνονται στην νέα εποχή και κουλτούρα. 

Και κάπως έτσι απέκτησε κι η πρωτεύουσα το δικό της μοντέρνο food truck. Ο λόγος για το Grill n Roll που υπόσχεται νόστιμο, ποιοτικό και πλούσιο φαγητό και το... παρέχει. 

Το truck αυτό θα το βρεις σε συγκεκριμένη τοποθεσία αλλά, εάν επιθυμείς, μπορεί να έρθει και στον χώρο σου οπότε άρχισε να κάνεις σκέψεις για το επόμενό σου house party.   1

Ο σεφ Αβραάμ Σαββίδης, με καλή εμπειρία στο χώρο της εστίασης, λαμβάνει υπόψη τις τάσεις της εποχής και βάζει την υπογραφή του στο Grill n Roll. Το αποτέλεσμα που μας έχει καταπλήξει συμπεριλαμβάνει πεντανόστιμα burgers, ένα απίστευτα λαχταριστό fish taco roll και συνοδευτικά που ξετρελένουν. Εμείς λατρέψαμε το κορεάτικο κοτόπουλο και ιταλικά Arancini!   

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Happy Birthday στο Lost + Found Drinkery! 345

Το σίγουρο είναι ότι δεν μιλάμε για ένα συνηθισμένο φαστφουντάδικο. Μπορεί το μενού του να είναι βασισμένο στην αμερικάνικη fast food κουλτούρα όμως παρουσιάζει σαφείς επιρροές και από άλλες κουζίνες του κόσμου, ενώ η ποιότητα των πρώτων υλών και ο ευφάνταστος συνδυασμός τους δημιουργούν πολύ ιδιαίτερες γεύσεις που δεν συγκρίνονται μ' ότι έχουμε δοκιμάσει. 2

Το signature φαγητό του Grill n Roll είναι το Grill n Roll Burger, ένα ζουμερό αμερικάνικο βοδινό μπιφτέκι που γαρνίρεται με τη signature σoς, μια μαρμελάδα μπέικον και συνοδεύεται από τυρί Cheddar και λεπτές φέτες από αγγουράκι ξιδάτο σε Hokkaido milk bun. 

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ >> Πόσο κουλ είναι το agno που έχει ανοίξει στη Λεμεσό; 34

Επιπρόσθετα, το Grill n Roll προσφέρει Crispy Chicken Burger, Veggie Burger, Pulled Pork και το πολύ ιδιαίτερο Fish Taco Roll. Τα λαχταριστά και πεταντόστιμα μπέργκερ και τάκος του Grill n Roll, θα τα απολαύσεις παρέα με εκλεκτά συνοδευτικά όπως τραγανές τηγανητές πατάτες, τα Mac & Cheese Arancini (μπάλες με macaroni και τυρί) και Korean Chicken.   456

Εάν πάλι καλέσεις το Grill n Roll Food Truck στο χώρο σου, μπορείς να διαμορφώσεις εσύ το μενού σε συνεννόηση με τον Σεφ Αβραάμ και τα υπόλοιπα να τα αφήσεις στα… θαυματουργά χεράκια του.  

Για να ενημερώνεσαι σχετικά με τις τοποθεσίες όπου σταθμεύει το Grill n Roll Food Truck κάνε like και follow στις σελίδες του σε Facebook και Instagram ή κάλεσε στο 77773535.

 

Loader