Είσαι για ένα γευστικό ταξίδι με τον Θάνο Στασινό στη Λευκωσία;

Είσαι για ένα γευστικό ταξίδι με τον Θάνο Στασινό στη Λευκωσία;

Προορισμός μας, τα εκλεπτυσμένα πιάτα του Patio Cocktail bar

Το Patio Cocktail bar, ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό και μας προσκαλεί σε ένα εκλεπτυσμένο γαστρονομικό ταξίδι, την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου, με δημιουργικούς πειραματισμούς με ιαπωνικά συστατικά και περουβιανά αρώματα.

1

Κυβερνήτης σε αυτό το ταξίδι, ο γνωστός chef Θάνος Στασινός από την Αθήνα, ο οποίος έρχεται να εντυπωσιάσει με ένα πολύ ιδιαίτερο μενού για τους ταξιδιώτες, εμπνευσμένο από την NIKKEI κουζίνα.

Η ΝΙΚΚΕΙ κουζίνα, αποτελεί προϊόν διασταύρωσης δύο πολιτισμών, της Ιαπωνίας και του Περού, η οποία ξεκίνησε από μετανάστες Ιάπωνες, με προορισμό το Περού, οι οποίοι κατάφεραν να συνδυάσουν τις γαστρονομικές τους συνήθειες με τις  πλούσιες Περουβιανές πρώτες ύλες του τόπου, ακολουθώντας μετά, την FUSION τάση της διεθνούς γαστρονομίας. 

2


Σε αυτό το μενού, θα συναντήσετε μοναδικά πιάτα όπως Tuna Tiradito με μια σως από Soya Passion Fruit, Crab roll με Kizame Wassabi, Nigiri Foie Grass, ShuMai/Κονφί Πάπιας με πέρλες μαύρου σκόρδου και Churrasco Jalapenos με Kimchi butter.

Για επιδόρπιο θα απολαύσετε τα παραδοσιακά Churros με maple syrup και παγωτό καραμέλας. Κατά την διάρκεια του δείπνου θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε κάποια από τα κορυφαία κρασιά που προσφέρει το Patio, επιλεγμένα εξαιρετικά από τον chef Θάνο Στασινό σε συνεργασία με την Fereos Fourpoint Distribution.


Τιμή: €70 ανά άτομο συμπεριλαμβανομένων 6 πιάτων και συνοδεία κρασιών.Patio Cocktail Bar

Μεγάλου Αλεξάνδρου, παλιά Λευκωσία (22 664488) 

FB / Instagram  
 

Loader