“‘Ελα να ερωτευτούμε"- Μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα και την ποίηση

“‘Ελα να ερωτευτούμε"- Μια βραδιά αφιερωμένη στον έρωτα και την ποίηση

“Είτε είστε, είτε δεν είστε ερωτευμένοι”

Μια ξεχωριστή βραδιά για τους φίλους του έρωτα και της ποίησης διοργάνωσε η ομάδα “Γιασεμίν” και το Yfantourgeio TheWorkplace για το βράδυ του Αγίου Βαλεντίνου.

Η ομάδα Γιασεμίν διοργανώνει την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου στις 20.30 μ.μ. στο Υφαντουργείο στο κέντρο της παλιάς Λευκωσίας, μια βραδιά γεμάτη έρωτα, ποίηση και αγάπη. “Είτε είστε είτε δεν είστε ερωτευμένοι εμείς θα σας περιμένουμε”.

Όπως μας λέει η ομάδα "Γιασεμίν", η ποίηση και ο έρωτας είναι πάντα ένας καλός λόγος για να γιορτάζεις. “Η ιδέα για το αποψινό event ήρθε με αφορμή την ημέρα του έρωτα, η οποία όμως θα έπρεπε να γιορτάζεται κάθε μερα. Δεν θα έπρεπε να περιμένουμε μια γιορτή -την οποιαδήποτε γιορτή- για να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Ο κύριος λόγος που διοργανώνουμε το Love and Poetry Night είναι γιατί βλέπουμε πως ο κόσμος έχει τελικά ανάγκη από λίγο ρομαντισμό στη ζωή του, αλλά και επειδή βλέπουμε, με μεγάλη μας έκπληξη, πολλούς νεαρούς να γράφουν ποίηση και να θέλουν να μοιραστούν τα ποιήματα τους με το κοινό. Κάτι το οποίο μας χαροποιεί ιδιαίτερα!”. 

Πληροφορίες

Μετά από ένα ανοιχτό κάλεσμα της ομάδας, έχουν επιλεγεί οι ποιητές οι οποίοι θα μοιραστούν τα ποιήματα τους με το κοινό. Λόγω της μεγάλης ένδειξης ενδιαφέροντος για συμμετοχή, καλούμε όλους όσους θέλουν να μοιραστούν δύο λόγια στο Open Mic στο τέλος της νύχτας.

Ποιητές:

Ειρήνη Ηλία

Κυριακή Μανουσάκη

Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Ελένη Μυλωνά

Μαρίζα Ωχ / Love, Zinia

Λάμπρος Πολυβίου

Μαριάννα Χαραλάμπους / Aimerlavie

Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο 96-269637

Είσοδος 7 ευρώ με τεστ 24 ωρών

14.02.22, η ώρα 20.30 μ.μ. Υφαντουργείο

Λεύκωνος 67-71, Φανερωμένη, Λευκωσία

Φωτογραφίες Poster - Raysofshadow

 

Loader