Ένα ακόμη όνομα καλλιτέχνη ανακοινώθηκε από το SeptemberFest της Λευκωσίας

Ένα ακόμη όνομα καλλιτέχνη ανακοινώθηκε από το SeptemberFest της Λευκωσίας

Ένα από τα δημοφιλέστερα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής θα βρεθεί στο φεστιβάλ

Το SeptemberFest ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση για την πραγματοποίηση της φετινής διοργάνωσης και μας αποκαλύπτει ένα ένα τους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του από την 1η μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου.

Ένα από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου, το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά από την 1η μέχρι και τις 7 Σεπτεμβρίου. 

Φέτος, οι διοργανωτές ετοίμασαν ένα δυνατό πρόγραμμα από καλλιτέχνες που αγαπάμαμε και θα ανέβουν στη σκηνή του για να μας τραγουδήουν υπέροχα κομμάτια που μας συντροφεύουν. 

Πρώτο, ανακοινώθηκε το όνομα του Στέλιου Ρόκκου που θα τραγουδήσει στο φεστιβάλ την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Η αντίστροφη μέτρηση συνεχίζεται και σήμερα οι διοργανωτές ανακοίνωσαν άλλο ένα όνομα. 

Πρόκειται για το νούμερο ένα συγκρότημα της Ελλάδας που έρχεται για ακόμη μια φορά στο νησί μας για να ξεσηκώσει το κοινό του με τα τραγούδια τους και την αστείρευτη ενέργεια τους. Οι Μέλισσες θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. 

Αναμένουμε και τα επόμενα ονόματα με αγωνία. 

1

Loader