Εσύ έμαθες για τα Sunday Sinners Parties που αρχίζουν την Κυριακή στον Πρωταρά;

Εσύ έμαθες για τα Sunday Sinners Parties που αρχίζουν την Κυριακή στον Πρωταρά;

Παρτάρουμε μετά την παραλία στο ολοκαίνουργιο ιταλικό εστιατόριο του Πρωταρά με την παρέα μας

Πώς θα σου φαινόταν αν μετά από τις βουτιές και την ηλιοθεραπεία στην παραλία το απογευματάκι θα χαλάρωνες με την παρέα σου σε ένα αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο με δροσερά κοκτέιλ, νόστιμη πίτσα, πάστα και μουσική μέχρι αργά το βράδυ;

Η νέα άφιξη του Πρωταρά, το αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο Ciacco που σερβίρει πεντανόστιμη ναπολιτάνικη πίτσα ψημένη σε ξυλόφουρνο και εκλεκτά πάστα μας βάζει για τα καλά σε διάθεση καλοκαιρινή με τα κυριακάτικα πάρτι που ετοιμάζει. 

Ξεκινώντας από αυτή την Κυριακή 17 Ιουλίου, το Ciacco μας προσκαλει σε after beach parties για να χαλαρώσουμε στην πανέμορφη αυλή του απολαμβάνοντας δροσερά κοκτέιλ με τη συνοδεία μουσικής από γνωστούς Djs της Κύπρου. Αυτή την Κυριακή στα decks θα βρίσκεται ο Κύπρος Καραβιώτης για να μας ανεβάσει τη διάθεση ενώ ο ξυλόφουρνος θα ψήνει νόστιμες πίτσες από τις επιλογές του μενού του εστιατορίου. 

Αν θα είσαι Πρωταρά αυτή την Κυριακή ή θα ήθελες να βιώσεις μία πάρτι εμπειρία και να γευτείς νόστιμη πίτσα δεν έχεις παρά να βρεθείς στο πρώτο Sunday Sinners πάρτι στο εστιατόριο Ciacco στον Πρωταρά. Η αρχή θα γίνει στις 18:00 και θα φτάσει μέχρι αργά το βράδυ. 

Κυριακή 17 Ιουλίου, Ciacco, Πρωταρά 53, Παραλίμνι, 18.00. 

Κρατήσεις: 23040900

1

Loader