Φεστιβάλ Νέων από τον Οργανισμό Νεολαίας

Φεστιβάλ Νέων από τον Οργανισμό Νεολαίας

Το Σάββατο στο Πάρκο Ακροπόλεως

Εάν δεν έχετε ήδη προγραμματίσει κάτι για το τελευταίο Σάββατο του Σεπτέμβρη τότε «φροντίστε» να πάτε στο Φεστιβάλ Νεολαίας Up to You(th), μία γιορτή νεολαίας γεμάτη ένταση και παλμό

Αν δεν το ξέρεις ήδη, φέτος ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου γιορτάζει 25 χρόνια λειτουργίας δίνοντας την αίσθηση ότι αυτό το φεστιβάλ θα είναι το καλύτερο της πενταετίας. 

Το Φεστιβάλ Νεολαίας δίνει ραντεβού για ακόμη μια χρονιά το Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία. 

Φέτος, στο NGO Fair θα συμμετέχουν πέραν των 75 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (ΜΚΟ) δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να μάθουν περισσότερα και να δραστηριοποιηθούν σε εθελοντικές, περιβαλλοντικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις.

poster

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα υπάρχουν προβολές ταινιών μικρού μήκους Κυπρίων δημιουργών. Επίσης, διάφορα κυπριακά μουσικά συγκροτήματα καθώς και διάφοροι καλλιτέχνες που βρίσκονται στην Κύπρο ως πρόσφυγες θα σας κάνουν να διασκεδάσετε και να χορέψετε μέχρι το πρωί.

Οι cosplayers της Cyprus Comic Con θα δώσουν και αυτοί το δικό τους στίγμα διότι από ένα φεστιβάλ νεολαίας δεν γίνεται να απουσιάζουν αγαπημένοι superheroes. Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για καινοτόμες εφαρμογές τεχνολογίας και να συμμετάσχετε σε εναλλακτικά πειράματα επιστήμης.

Ανάμεσα στους στόχους του Οργανισμού Νεολαίας είναι να ωθήσει τους νέους να εμπλακούν ενεργά στα κοινά και να αναπτύξουν τη δημιουργικότητα τους μέσω διαφόρων δράσεων και ενημερώνοντας τους για διάφορα ευρωπαϊκά προγράμματα. Μέσα στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα έχετε την ευκαιρία να εκφράσετε την άποψη σας για ορισμένα κοινωνικά ζητήματα καθώς επίσης και να ενημερωθείτε λεπτομερώς για διάφορες δράσεις κινητικότητας στην Ευρώπη.

Δείτε όλες τις σχετικές πληροφορίες εδώ και στο Facebook event 

Loader