Το Fork Food Market επιστρέφει για άλλες δύο βραδιές

Το Fork Food Market επιστρέφει για άλλες δύο βραδιές

Στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας

Την επιστροφή του για άλλες δύο βραδιές ανακοίνωσε το Fork Food Market. Συγκεκριμένα, το αγαπημένο food market αναμένεται να επιστρέψει τις Παρασκευές 27 Μαΐου και 3 Ιουνίου στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Η ανακοίνωση του Fork Food Market

“H προηγούμενη αγορά θα ήταν κανονικά η τελευταία για τον μήνα του Μάη. Αλλά, επειδή πολλοί το ζητούσαν, αποφασίσαμε να οργανώσουμε ακόμα μία. Η προσέλευση του κόσμου στις εκδηλώσεις μας ξεπέρασε την κάθε μας προσδοκία και είμαστε υπέρ-ευγνώμων γι’ αυτό, έτσι δεν μπορούσαμε να απογοητεύσουμε κανένα. Αντιθέτως, θα είμαστε εκεί, έτοιμοι, με έξτρα περίπτερα, περισσότερη οργάνωση, πιο γρήγορες και καλύτερα συντονισμένες ουρές και, βασικά, οτιδήποτε είναι στο χέρι μας για να κάνουμε την εμπειρία σας εξαιρετική.

2

Το Fork Food Market λοιπόν, θα σας περιμένει και πάλι στον Δημοτικό Κήπο της Λευκωσίας. Συγκεκριμένα οι εκδηλώσεις μας θα λάβουν μέρος τις Παρασκευές 27/5, και 3/6. Όπως πάντα, το φαγητό θα σερβίρεται από τις 7μμ μέχρι τις 11μμ ενώ το μπαρ και η μουσική θα μένουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ. 

Διάβασε Επίση: Loud Music Festival: Eτοιμάσου για 4 μέρες γεμάτες μουσική και διασκέδαση

Όταν πρωτοξεκινήσαμε τις αγορές μας η σκηνή του street food στην Κύπρο ήταν ακόμα στα πολύ αρχικά στάδια. Γι’αυτό δημιουργήσαμε και την αγορά, για να ενθαρρύνουμε τη σκηνή και να βοηθήσουμε δημιουργικούς ‘ερασιτέχνες’ μάγειρες να βρουν την θέση τους. Οκτώ χρόνια μετά ερχόμαστε στο σήμερα, και είμαστε κατενθουσιασμένοι που βλέπουμε τα πράγματα να έχουν εξελιχθεί τόσο που πλέον όλο και περισσότεροι ενδιαφερόμενοι πωλητές μας προσεγγίζουν. Κάποιοι έχουν και τα δικά του food trucks και αυτό είναι κάτι που θα δείτε σύντομα να συμπεριλαμβάνεται στις αγορές μας. Πολύ ενδιαφέρον καιροί για το street food στην Κύπρο!!!

Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook(www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email([email protected]) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799557777 / +35799395261”.

Loader