Το Fork Food τον Μάρτη θα γίνεται και Σάββατο

Το Fork Food τον Μάρτη θα γίνεται και Σάββατο

Ακολουθεί ανακοίνωση από το αγαπημένο μας market φαγητού

Γράφει η ομάδα του Fork Food Market:

Με χαρά ανακοινώνουμε τις επόμενες μας εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος τον Μάρτη και πάλι στον καινούριο χώρο μας στον Στρόβολο. Λόγω του ότι καταλάβαμε πως ο κόσμος που μας ακολουθεί πια (ακόμα και τον χειμώνα) είναι περισσότερος απ’ όσο μπορεί να ικανοποιήσει άνετα αυτός ο χώρος, αποφασίσαμε να οργανώσουμε διπλάσιες εκδηλώσεις απ’ ότι συνήθως. Για πρώτη φορά θα λειτουργήσουμε και Σάββατα! Συγκεκριμένα οι ημερομηνίες που πρέπει να σημειώσετε είναι οι εξής: Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 και Παρασκευή 13 και Σάββατο 14 Μαρτίου. Όπως συνηθίζουμε θα είμαστε έτοιμοι να σας υποδεχτούμε στις 7μμ, το φαγητό θα σερβίρεται μέχρι τις 11μμ ενώ η μουσική και το μπαρ θα μείνουν ανοιχτά μέχρι τις 12πμ.

Θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε κάτι καινούριο και αυτή τη φορά. Στην ομάδα μας προστίθεται η Ραντα με φαγητό που η ίδια αποκαλεί κουζίνα μετά-Σοβιετικής Ένωσης. Στον πάγκο της θα μπορείτε να βρείτε cheburek που είναι ένα είδος γεμιστής τραγανής πίτας, σούπα borsch και shashlik που είναι μαριναρισμένο χοιρινό στο ξυλάκι. Εννοείται πως εμείς τα έχουμε δοκιμάσει ήδη και τα συστήνουμε όλα ανεπιφύλακτα. 

Ετοιμαστείτε λοιπόν και ελάτε πεινασμένοι!!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com), βρείτε μας στο Facebook (www.facebook.com/forkcy), ακολουθήστε μας στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market), στείλτε email ([email protected]) ή πάρτε τηλέφωνο στο +35799567591/ +35799395261.

Loader