Το FUELHOUSE, το νέο, σύγχρονο boutique fitness club της πρωτεύουσας, έκανε συνεργασία με την ACEPLAYMORE

Το FUELHOUSE, το νέο, σύγχρονο boutique fitness club της πρωτεύουσας, έκανε συνεργασία με την ACEPLAYMORE

Το FUELHOUSE είναι ένα υπόγειο και σύγχρονο boutique fitness club, όπου αποτελείται από δύο αίθουσες πρωτότυπης ομαδικής εκγύμνασης: μία αίθουσα Bootcamp και μία αίθουσα Boxing. Τα απογειωτικά soundtracks, ο ειδικός φωτισμός και οι superstar εκπαιδευτές, ανεβάζουν τα επίπεδα ενέργειας σε κάθε βήμα της προπόνησης δημιουργώντας ένα μοναδικό playground για ενήλικες.

2345


2

Ο ευφάνταστος αυτός χώρος και η δημιουργική προσέγγιση προς την εκγύμναση ώθησε την ACEPLAYMORE να ανταποκριθεί θετικά στο κάλεσμα του FUELHOUSE για συνεργασία, ένεκα των κοινού mindset μεταξύ των δύο brands.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ >> Το FUELHOUSE gym στη Λευκωσία δεν είναι όπως τα γυμναστήρια που ξέρεις 1

Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας capsule σειράς τεχνικών sport-tees, τα οποία σχεδιάστηκαν ειδικά για δραστηριότητες εντατικής προπόνησης. 45


245

Συνδυάζοντας το χαρακτηριστικό “κύμα” και τις σχεδιαστικές αρχές της ACEPLAYMORE με το διακριτικό λογότυπο και το χημικό χαρακτήρα τou FUELHOUSE, η συνεργασία κατάφερε να αποδώσει μέσα από δύο τεχνικά κοντομάνικα μπλουζάκια και ενα μακρυμάνικο, την χαρακτηριστική αισθητική και των δύο brands. 234

Mπορείτε να βρείτε τις μπλούζες της συνεργασίας ΑCEPLAYMORE x FUELHOUSE αποκλειστικά στο κατάστημα Fuel Shop όπου στεγάζεται μέσα στο FUELHOUSE.

Loader