Το Get Fresh… φρεσκαρίστηκε

Το Get Fresh… φρεσκαρίστηκε

Refreshed & Refined

Ένας και πλέον χρόνος έχει περάσει από το ξέσπασμα της πανδημίας και υποθέτουμε ότι λίγοι θα είναι αυτοί που μπορούν, με σιγουριά να πουν, ότι η όλη κατάσταση πέρασε και δεν τους ακούμπησε. 

Στο διάστημα που μεσολάβησε, οι πλείστοι έχουμε λίγο-πολύ επαναπροσδιορίσει διάφορα. Τις σχέσεις μας, τη στάση μας προς τη ζωή, τον ίδιο μας τον εαυτό. Μία απ’ τις λέξεις που επικράτησαν στην πανδημία, η “επανεκκίνηση” φαίνεται να έγινε βίωμα και φιλοσοφία μαζί.  

 

11

Στο πλαίσιο της επανεκκίνησης λοιπόν, με τους χώρους εστίασης να ανοίγουν εκ νέου τις πύλες τους, επιστρέψαμε στην πόλη, σε χώρους που αγαπήσαμε και, ομολογουμένως, έχουμε επιθυμήσει. 

Βολτάροντας στην οδό Ανδρέα Δημητρίου, κλείσαμε ραντεβού με φίλους στο all time classic Get Fresh, όπου και μας περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη. Ο χώρος που αγαπήσαμε, μία και πλέον δεκαετία τώρα, μεγάλωσε, αναβαθμίστηκε και απέκτησε επιπλέον μπιτ, προσθέτοντας στην ήδη καλή του ενέργεια. 

Εντοπίσαμε εκεί τον Δημήτρη, εκ των ιδιοκτητών, δώσαμε τα συγχαρητήριά μας για την νέα όψη του μαγαζιού και ζητήσαμε να μάθουμε περισσότερα. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Get Fresh (@getfreshcy)

 

 

Εργαστήκαμε δημιουργικά στο διάστημα που μεσολάβησε και αυτό είναι το αποτέλεσμα”, μας είπε χαμογελώντας και κοιτώντας με περηφάνια τον ανανεωμένο χώρο, επιβεβαιώνοντας ότι η επανεκκίνηση σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε άκρως δημιουργικά και εντυπωσιακά.

Οι αλλαγές στο flagship store μας ήταν αναγκαίες για να υποδεχτούμε την επόμενη δεκαετία και για να δώσουμε ακόμα περισσότερα στους επισκέπτες μας”, λέει ο Δημήτρης και συνεχίζει “Μαζί με τον συνέταιρό μου και τον αρχιτέκτονα Μάριο Μιχαηλίδη δουλέψαμε σκληρά στο διάστημα που μεσολάβησε, μεγαλώσαμε τον χώρο και τον εκμοντερνίσαμε με πολλή προσοχή, διατηρώντας τη βάση των χρωμάτων και των υλικών, χωρίς να ξεφεύγουμε απ’ τις βασικές μας αρχές. Top to bottom”, μας λέει και χαμογελά, “Δημιουργική μας έγνοια βεβαίως παραμένει η βάση στην οποία στήθηκε η όλη φιλοσοφία μας. Οι αγνές πρώτες ύλες που μας εγγυώνται φρέσκα και υγιεινά προϊόντα, έτσι ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό που ο επισκέπτης μας αναμένει να βρει εδώ. Μετά από τόσα χρόνια χρειαζόταν ένα refine το Get Fresh κι ο τελευταίος, δύσκολος, χρόνος μάς έδωσε αυτή την ώθηση και μας δημιούργησε την ανάγκη να το πράξουμε”. 

Καθώς απολαμβάνουμε τα υγιεινά και προσεγμένα πιάτα του Get Fresh, ρίχνουμε μια ματιά στο περιβάλλον και τους θαμώνες.

Όλα μαρτυρούν την επιπλέον άνεση και αισθητική που έχει αποδοθεί και που υπογραμμίζει τη λιτή φιλοσοφία του less is more μέσα από ένα maximum εμπειρίας και αισθητικής.  11

Παρατηρούμε ότι παρόλο που όλα φαίνεται να έχουν αναβαθμιστεί το μενού παραμένει το ίδιο, παρόλα αυτά ο Δημήτρης υπόσχεται μία επιπλέον έκπληξη.

Αλλάζει κι αυτό σύντομα! Κατ' ακρίβειαν αυτή τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε τρία διαφορετικά μενού και τον μήνα που μας έρχεται θα είμαστε έτοιμοι να τα παρουσιάσουμε. Σύντομα θα είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε και πάλι τα πολύ πετυχημένα σαββατιάτικα brunch αλλά και να επαναφέρουμε την βραδινή βερσιόν του Get Fresh. Είμαστε στην αναμονή και για την άφιξη του νέου μας chef αλλά, αυτή τη στιγμή, δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα...". 

Καθώς απολαμβάνουμε ένα χυμό με τζίντζερ, αναρωτιόμαστε τι καινούργιο να περιμένουμε γευστικά και, παρόλο που ο Δημήτρης επιθυμεί να κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά, μας λέει:

Θέλουμε πλέον να έχουμε ακόμα περισσότερο έλεγχο σ’ αυτό που σερβίρουμε και όλα να φτιάχνονται εδώ. Να ξέρουμε τι περιλαμβάνουν, να ελέγχουμε τις πρώτες μας ύλες. Ξέρουμε τον πελάτη μας, μετά από τόσα χρόνια, και ξέρουμε ότι τον αφορά η υγεία και οι διατροφικές του επιλογές. Επιπλέον, ο πολύ υγιής και θεμιτός ανταγωνισμός στην πόλη μάς ωθεί να βάλουμε ακόμα πιο ψηλά τον πήχη, μας σπρώχνει να γινόμαστε με τα χρόνια ακόμα καλύτεροι”

Κι αυτό φαίνεται στην αναβάθμιση του χώρου, το ίδιο και στην φιλοσοφία fast casual που τόσο αγάπησαν οι θαμώνες.

Ξέρουμε τον πελάτη μας, μετά από τόσα χρόνια, και ξέρουμε ότι τον αφορά η υγεία και οι διατροφικές του επιλογές.

Το Get Fresh… φρεσκαρίστηκε και έγινε μεγαλύτερο, ομορφότερο και πιο ώριμο από ποτέ. Στην αναμονή για ό,τι γευστικά και ποιοτικά έχει να σερβίρει, εμείς εξακολουθούμε να επισκεπτόμαστε το χώρο του, εκεί όπου χτυπά η καρδιά της πόλης.    


Get Fresh 

Επικοινωνία: 77 111111

WEBSITE  / FB / INSTAGRAM 

Loader