Η Πόλη του Ανατέλλοντος Ήλιου: Ατομική έκθεση του Καράμπαμπα

Η Πόλη του Ανατέλλοντος Ήλιου: Ατομική έκθεση του Καράμπαμπα

Η Alpha C.K. Art Gallery παρουσιάζει την νεα ατομική έκθεση του Στέφανου Καράμπαμπα. Με γενικό τίτλο “Πόλη του Ανατέλλοντος Ήλιου”, η έκθεση αρχίζει την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου.

Μετά από έξι χρόνια, ο καλλιτέχνης ξανά εκθέτη το έργο του στην Λευκωσία. Με την αναγνώσιμη καλλιτεχνική του γραφή, ηλιόλουστα τοπία, παστέλ χρώματα, συναζόμενα με ποπ γραμμές και βούλες, ο καλλιτέχνης ταξιδεύει τον θεατή πίσω στον χρόνο, σε γνώριμες γειτονίες και παραστάσεις. 

Συνεχίζει και την ίδια του την προσωπική αναζήτησε σε αυτές τις πόλεις που τον μαγεύουν με την ιστορία και αισθητική τους. Με ευαισθησία και νοσταλγία περιγραφή μια Κύπρο, και πιο συγκεκριμένα το Βαρώσι και την παλιά Λευκωσία, του παρελθόντος, και φέρνει τον σύγχρονο θεατή σε επαφή με ένα τόπο και ένα κόσμο που έχει χαθεί στον χρόνο και στην πρόοδο. 

δηηδη

Ο Στέφανος Καράμπαμπας γεννήθηκε το 1964 στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Έχει δείξει τη δουλειά του σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις σε Κύπρο, Ελλάδα και Γαλλία. Υπήρξε μέλος της εικαστικής ομάδας NOISE OF COINCIDENSE  στην Κύπρο  και παρουσίασε μαζί με την εικαστικό Κατερίνα Ατταλίδου στο project «Σύλληψη Πόλης».          

Η παρουσίαση ανοίγει για το κοινό την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει μέχρι της 31 Οκτωβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Alpha C.K. Art Gallery στο τηλέφωνο +357 22751325 και στο e-mail  [email protected]. Ο κατάλογoς των έργων είναι αναρτημένος στο www.ackgallery.com.

Loader