«ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΗΣ» στο Σκαλί Αγλαντζιάς

«ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΓΗΣ» στο Σκαλί Αγλαντζιάς

Το The Dance Studio – Annita Hatjieftychiou Ltd παρουσιάζει το χορευτικό έργο «Ημέρα Μνήμης Γης», σε ένα πρωτότυπο φουτουριστικό σενάριο γραμμένο από την γνωστή χορογράφο Αννίτα Χατζηευτυχίου. Μαζί με τους δασκάλους της σχολής της ετοίμασαν ένα υπερθέαμα πρόκληση, όπου το μπαλέτο, ο σύγχρονος χορός, το hip hop και το break dance όχι μόνο συνδέονται αναμεταξύ τους αλλά συνυπάρχουν μαζί στην ίδια σκηνή και σε κοινές χορογραφίες. Βραβευμένοι και διακεκριμένοι χορευτές/τριες και ομάδες της σχολής ερμηνεύουν πρωταγωνιστικούς ρόλους σαν νεαροί επαγγελματίες, με τη συμμετοχή των πάνω από 100 μαθητών.

Μια φανταστική, θεαματική παραγωγή, με λαμπερά κοστούμια, επιβλητικά σκηνικά, εντυπωσιακούς φωτισμούς και φυσικά χορογραφίες επαγγελματικών προδιαγραφών που θα μας ταξιδέψει στο διάστημα σε μια μελλοντική εποχή όπου η γη δεν υπάρχει πια, έχει καταστραφεί από τα ανθρώπινα λάθη και παραλήψεις. Οι επιζώντες γήινοι ταξιδεύουν μέσα σε ένα διαστημόπλοιο αναζητώντας ένα νέο πλανήτη για να κατοικίσουν, κρατώντας τις ανεκτίμητες αναμνήσεις και γνώσεις από την αγαπημένη τους γη.

Εισιτήρια για τις παραστάσεις στις 18 και 19 Ιουλίου στο Σκαλί Αγλαντζιάς στις 6.30 μ.μ. προπωλούνται διαδικτυακά από το Tickethour και σε όλα τα ΑCS Couriers, στη τιμή των 12 ευρώ και για κάτω των 18 ετών 8 ευρώ. Τα καθαρά έσοδα των παραστάσεων θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Συγγενών και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό «Μαζί».

Πληροφορίες:22780876

Εισιτήρια εδώ 

Δημοκρατίας 14 Άγιος Δομέτιος 2370 Λευκωσία

Facebook:The-Dance-Studio-Annita-Hatjieftychiou

Loader