Το καλύτερο για την υγεία σου

Το καλύτερο για την υγεία σου

Η υγεία είναι το υπέρτατο αγαθό. Όταν λοιπόν φτάσει η ώρα να αποταθείς στους ειδικούς, θέλεις το καλύτερο, τόσο για σένα όσο και για τα αγαπημένα σου πρόσωπα

Η αλήθεια από ένα ιατρικό κέντρο επιθυμείς πρώτα απ' όλα να σου εμπνέει ασφάλεια και σιγουριά. Από τις εγκατάσεις και τον εξοπλισμό μέχρι τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ειδικά η ομάδα που το απαρτίζει είναι η «καρδιά» του. Είναι εκείνοι που θα τους εμπιστευτείς σε μια δύσκολη στιγμή και θα σε φροντίσουν με επαγγελματισμό και συνέπεια. Το κυριότερο όμως, θα έχεις μια ανθρώπινη προσέγγιση, με μοναδικό γνώμονα, την υγεία σου.

Παράλληλα, αναζητάς ένα ιατρικό κέντρο που θα διευκολύνει και την καθημερινότητα σου, με το να σου παρέχει την ευχέρεια για διαδικτυακές υπηρεσίες για κράτηση ραντεβού, για online διαβούλευση, για αίτημα επανάληψης συνταγών, καθώς και για αίτημα παρακολούθησης παραπομπών. Και φυσικά, θες αυτό να υπάγεται στο ΓεΣΥ από τη στιγμή που κάθε μήνα καταβάλεις σχετική εισφορά με σκοπό να έχεις μια ποιοτική πρόσβαση στο σύστημα υγείας της χώρας σου.  

Εύλογα θα αναρωτιέσαι πού θα βρεις ένα πρότυπο ιατρικό κέντρο που πληροί τις πιο πάνω προδιαγραφές και προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, βασισμένες σ' ένα διεθνώς αναγνωρισμένο σύστημα μιας ολιστικής και τεκμηριωμένης προσέγγισης σε ό,τι αφορα την πρακτική της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Διάβασε ακόμη: Tις πιο cool φοιτητικές εστίες θα τις βρεις στην Έγκωμη 

DOCTOR

https://www.pexels.com/photo/close-up-photo-of-a-stethoscope-40568/ 

Όλα τα πιο πάνω και άλλα τόσα, συνδυάζει το University Medical Centre (UNMC). Το πρώτο του είδους του στην Κύπρο που πέρα από τις ανάγκες πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας της κοινότητας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και των οικογενειών της, εξυπηρετεί τον γενικό πληθυσμό. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του στην αναβαθμισμένη περιοχή της Έγκωμης, στεγάζει μεταξύ άλλων καρδιολογική μονάδα και κέντρo υπερήχων, καθώς και ιατρικό εργαστήριο σε συνεργασία με τον Όμιλο Βιοιατρικής Υγείας. Οι επισκέπτες γιατροί του καλύπτουν τους τομείς της γυναικολογίας, της γαστρεντερολογίας, της νευρολογίας, της γενικής ιατρικής, της ψυχολογίας και της κλινικής διατροφής. 

Εκτός από τις προσφερόμενες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης, το Κέντρο ασχολείται με ερευνητικές εργασίες που καλύπτουν τους τομείς της οικογενειακής ιατρικής και της δημόσιας υγείας, ενώ λειτουργεί και ως χώρος εκπαίδευσης για φοιτητές Ιατρικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Όπως πολύ σωστά σημείωσε και ο Μέναδρος: «Υγεία και νους εσθλά τώ βίω δύο». Δηλαδή, η υγεία και το μυαλό είναι δυο θαυμαστά πράγματα στη ζωή. Και το Πανεπιστημίο Λευκωσίας τα προσφέρει και τα δυο, καθώς το University Medical Centre (UNMC) παρέχει τις υπηρεσίες του σε όποιον τις έχει ανάγκη! 

 

Σε περίπτωση που επιθυμείς να επικοινωνήσεις με τους γιατρούς ή να μάθεις περισσότερα για το  Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο, μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα του ΕΔΩ 

Loader