Λεμεσός: Έρχεται τριήμερο street food festival

Λεμεσός: Έρχεται τριήμερο street food festival

Aπό τις 10 μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου στον Ποταμό Γερμασόγειας

Είμαστε σε θέση να σας μεταφέρουμε την ευχάριστη είδηση της διεξαγωγής του Street Food Festival στη Λεμεσό, ακολουθώντας όλα τα πρωτόκολλα και λαμβάνοντας όλα τα μέτρα, για την ασφαλή διασκέδαση των επισκεπτών, καθ’ όλη την διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ.

Ραντεβού λοιπόν στις 10-11-12 Σεπτεμβρίου 2021 στον Ποταμό Γερμασόγειας για ένα ξεχωριστό ταξίδι γεύσεων, ήχων και κουλτούρων!

 

Οι διαφημιστικές εταιρείες Axes Business Partners, All in Cyprus και Chillin events φέρνουν ένα νέο πολιτιστικό γεγονός στη Κύπρο. Το Street Food Festival είναι η πρώτη εμπορική έκθεση φαγητού Street Food που πραγματοποιείται στην Λεμεσό.

Το τριήμερο θα περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία προτάσεων φαγητού, ποτού, καφέ και γλυκού. Θα παρουσιαστούν προτάσεις από διάφορες χώρες του κόσμου, εναλλακτικές επιλογές (vegan), παραδοσιακές γευστικές προτάσεις του τόπου μας, αλλά και πρωτότυπες street food επιλογές.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @street_food_festival_cyprus

Το φεστιβάλ θα φιλοξενεί όλο το τριήμερο διάφορα bands, Dj’s και τον φιναλίστ του Master Chef Σταυρή Γεωργίου ο οποίος θα κάνει live cooking στην σκηνή.

Για τους μικρούς φίλους του φεστιβάλ θα υπάρχει δωρεάν παιδότοπος.

Θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια, τόσο των συμμετεχόντων, όσο και των επισκεπτών, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

10-11-12 Σεπτεμβρίου 2021

Ποταμός Γερμασόγειας

Παρασκευή: 17:00 - 00:00

Σάββατο - Κυριακή: 12:00 - 00:00

Επικοινωνία:

Τηλ.: 99521139

Email: [email protected]

facebook: Street Food Festival Cyprus

Instagram: street_food_festival_cyprus

Χορηγός επικοινωνίας: NRJ CYPRUS

ξφξ

Loader