Loud Music Festival 2022: Η εμπειρία, οι αναμνήσεις, η μουσική και όλα όσα ζήσαμε εκεί

Loud Music Festival 2022: Η εμπειρία, οι αναμνήσεις, η μουσική και όλα όσα ζήσαμε εκεί

Παρτάραμε για τέσσερις ημέρες, στο μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ της Κύπρου και περάσαμε σούπερ!

Το φετινό καλοκαίρι είναι ήδη διαφορετικό. Αφήσαμε πίσω τις μάσκες, τα μέτρα και την πανδημία και κάνουμε μία νέα αρχή με πολλές νέες και παλαιότερες υπαίθριες εκδηλώσεις σε ολόκληρη την Κύπρο. Μία από τις στιγμές αυτές που ανυπομονούσαμε περισσότερο το φετινό καλοκαίρι ήταν και το Loud Music Festival 2022 που πραγματοποιηθήκε από την Πέμπτη 23 μέχρι και την Κυριακή 26 Ιουνίου στον ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό.

Ένα μεγάλο μουσικό πάρτι, όπου μετά από δύο χρόνια πανδημίας, θα βιώναμε κάτι διαφορετικό, θα αναπνέαμε ξανά τον αέρα της ελευθερίας και θα αφήναμε πίσω μας όλα τα στραβά κι ανάποδα των δύο προηγούμενων χρόνων. 

1

Αν δεν βρεθείς μία έστω φορά, για τουλάχιστον μία από τις μέρες που διεξάγεται το συγκεκριμένο φεστιβάλ δεν μπορείς να αντιληφθείς τόσο το μέγεθος όσο και το vibe που μεταδίδει. Αρχικά, ήταν μία τεράστια διοργάνωση με πλήθος κόσμου όλων των ηλικιών, ανθρώπων ψαγμένων, μουσικόφιλων, με urban, funky ή pop διάθεση. Ένας μουσικός θεσμός που έγινε μια μεγάλη ανοιχτή αγκαλιά για όλους που έφταναν εκεί είτε στις 17:00 ώρα έναρξης του φεστιβάλ είτε αργότερα με την παρέας του, την οικογένεια, το ταίρι, το σκύλο ή ακόμα και με τα παιδιά τους. 

2

Οι διοργανωτές έδωσαν και πάλι τον καλύτερό τους εαυτό αφού ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή για να εξυπηρετήσουν τον καθένα με ό,τι χρειαζόταν ανά πάσα στιγμή. Η μουσική και τις τέσσερις ημέρες έδινε το έναυσμα ενός ατελείωτου πάρτι με το ποτό, τα κοκτέιλ, τις παγωμένες μπίρες να πηγαινοέρχονται στα χέρια των υπολοίπων που σύντομα γίνοντας όλοι μαζί μία παρέα χορεύοντας ασταμάτητα. 

3

Ο παλμός, το κλίμα και η ατμόσφαιρα όσες φωτογραφίες τραβήξαμε και όσα στόρις ανεβάσαμε είναι πολύ δύσκολο να περιγράψουν το πραγματικό, επί τόπου συναίσθημα και την ανατριχίλα που νιώθεις. Δεν μπορεί να περιγραφεί όλο αυτό το τεράστιο πάρτι το οποίο λειτούργησε ως καλοκουρδισμένο ρολόι, όλα κύλησαν ομαδά με αποτέλεσμα να βιώσουμε μία συναρπαστική καλοκαιρινή εμπειρία που κάποιες στιγμές δεν πιστεύαμε ότι αυτό που συνέβαινε γύρω μας ήταν στην Κύπρο. 

4

Λατρέψαμε τα λογής-λογής μπέργκερ, tacos και την μεγάλη ποικιλία από street food που μας τρυπούσαν την μύτη με τις μυρωδιές και μας χόρτασαν με τον πιο γευστικό τρόπο. Εμείς, το βιώσαμε χωρίς σταματημό και τις τέσσερις ημέρες γιατί εκτός του ότι λατρέψαμε το φαΐ και τα κοκτέιλ θέλαμε να ακούσουμε και τις τέσσερις διαφορετικές μουσικές θεματικές από την Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή. Φοβερές μουσικές, με ένα lineup και τις τέσσερις ημέρες απο γνωστούς κύπριους DJs και καλλιτέχνες που λατρέψαμε γιατί μας έφτιαξαν το κέφι. 

4

Το φεστιβάλ ξεκινούσε με φως αλλά όταν νύχτωνε οι εικόνες και η ατμοσφαιρά του γίνονταν μαγευτικές. Οι διοργανωτές φρόντισαν να μας ξετρελάνουν με τα πυροτεχνήματα που φώτιζαν τον έανστρο ουρανό της Λεμεσού και να μας κάνουν να μην σταματάμε να ανεβάζουμε στόρις από τις εικόνες που δημιουργούσαν τα πολύ εντυπωσιακά γραφικά, τα φώτα και οι καπνοί. 

7

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πάρτι της Κύπρου με μία παραγωγή διεθνών προδιαγραφών και υψηλών standards την οποία ζήσαμε στο απόλυτο. Χορέψαμε, φωνάξαμε, φάγαμε, ήπιαμε, φλερτάραμε, τραγουδήσαμε και φύγαμε κρατώντας στις καρδιές μας τις πιο όμορφες αναμνήσεις.

 Το σίγουρο είναι ένα! Ανυπομονούμε για το Loud Music Festival 2023 που θα είμαστε σίγουρα εκεί!

2

 

Loader