Mediterranean Bar Show: Όλα όσα θα γίνουν στο διήμερο φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Mediterranean Bar Show: Όλα όσα θα γίνουν στο διήμερο φεστιβάλ της πρωτεύουσας

Γεμάτο cocktails, διασκέδαση και γαστρονομικές εμπειρίες

Καθώς πλησιάζουμε σιγά σιγά στους καλοκαιρινούς μήνες και απομακρυνόμαστε από την απειλή της πανδημίας πολλά ωραία και ενδιαφέροντα ετοιμάζονται στο νησί μας. Η άνοιξη είναι - αναμφισβήτητα - από τις πιο όμορφες εποχές για να βγεις και να διασκεδάσεις, γι’ αυτό κι εμείς σου έχουμε την καλύτερη πρόταση: ένα φεστιβάλ γεμάτο cocktails, διασκέδαση και γαστρονομικές εμπειρίες. Το πρώτο Mediterranean Bar Show είναι πλέον γεγονός και σίγουρα δεν πρέπει να το χάσεις αφού είναι πολλά υποσχόμενο!

Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ στο χώρο της Κρατικής Έκθεσης όπου οι φίλοι των cocktails, της διασκέδασης και της γαστρονομίας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν, μεταξύ άλλων, ξεχωριστά cocktails και ιδιαίτερες γεύσεις σε συνδυασμό με μουσική και διασκέδαση.

Το Mediterranean Bar Show θα πραγματοποιηθεί σήμερα και αύριο, 30 Απριλίου-1η Μαΐουκαι υπόσχεται στο κοινό, αλλά και στους επαγγελματίες εστίασης ένα μοναδικό Σαββατοκύριακο παρέα με τις νέες παγκόσμιες τάσεις σε cocktails, τα πιο ψαγμένα street-food, craft μπύρες, 3rd Wave Coffee, γνωριμία με γνωστά μπαρ από την Κύπρο και όλο τον κόσμο, παρακολούθηση masterclasses και γευσιγνωσίες αποσταγμάτων και μαζί με όλα αυτά live μουσική για όλα τα γούστα. 

1 

Αποκορύφωμα του φεστιβάλ θα είναι το μοναδικό open air After Party, που θα γίνει την Κυριακή 1η Μαΐου - την τελευταία μέρα του φεστιβάλ - στον διαμορφωμένο χώρο της Κρατικής Έκθεσης. Εκεί, θα έχουμε την ευκαιρία να διασκεδάσουμε στους ανεβαστικούς ρυθμούς των DJ’s Dr. Cordoba & Mr Panaman και Mighty Scoop & Pueblo Franco, αλλά και να απολαύσουμε ξεχωριστά cocktails και ποτά από τα δεκάδες pop-ups bars της Κύπρου και του εξωτερικού που θα κάνουν την παραμονή μάς στο φεστιβάλ ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. 

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια εδώ

 

Loader