Μεγάλο αφιέρωμα στον Μπράντ Πιτ

Μεγάλο αφιέρωμα στον Μπράντ Πιτ

Πρεμιέρα για το «Ad Astra» στη Nova Cyprus!

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Ad Astra», αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή, την Κυριακή 21 Ιουνίου στo Novacinema1HD, με πρωταγωνιστή τον Μπραντ Πιτ, το Novacinema2HD πραγματοποιεί ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε έναν από τους πιο γοητευτικούς άνδρες του Χόλιγουντ. Κάθε Πέμπτη του Ιουνίου, στις 22:00, οι συνδρομητές της Nova Cyprus θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μοναδικό οδοιπορικό στην καριέρα του βραβευμένου ηθοποιού, από τα πρώτα του βήματα στην υποκριτική μέχρι τη συγκλονιστική ερμηνεία του στην ταινία «Κάποτε στο … Χόλιγουντ» για την οποία απέσπασε το βραβείο Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου.

kgkgkg

Αναλυτικότερα οι ταινίες που θα προβληθούν είναι οι εξής: 

 

Πέμπτη 4 Ιουνίου 2020

22:00 «Κάποτε στο... Χόλιγουντ»: Δραματική – Κωμική. Σκηνοθεσία Κουέντιν Ταραντίνο. Υποψήφια για 10 Όσκαρ, 5 Χρυσές Σφαίρες και 10 BAFTA. Ο Μραντ Πιτ απέσπασε τα βραβεία Όσκαρ, Χρυσή Σφαίρα και BAFTA Β’ Ανδρικού Ρόλου.  Πρωταγωνιστούν οι Λεονάρντο ντι Κάπριο, Μπραντ Πιτ, Μάργκο Ρόμπι. Υπόθεση: Στο Λος Άντζελες του 1969, όπου όλα αλλάζουν, ένας διάσημος τηλεοπτικός αστέρας και ο επί χρόνια κινηματογραφικός του «παρτενέρ», που εκτελεί χρέη κασκαντέρ, βρίσκονται σε μια βιομηχανία που δεν μπορούν πλέον να αναγνωρίσουν. 

 

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

22:00 «Επτά χρόνια στο Θιβέτ»: Ιστορική. Σκηνοθεσία Ζαν-Ζακ Ανό.  Πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Ντέιβιντ Θιούλις, Μάκο. Υπόθεση: Η αληθινή ιστορία ενός Αυστριακού αλπινιστή, που δραπέτευσε από στρατόπεδο αιχμαλώτων στην Ινδία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, κατέφυγε στο Θιβέτ και έγινε φίλος με το μικρό ακόμα Δαλάι Λάμα.  

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

22:00 «Moneyball»: Αληθινή ιστορία. Σκηνοθεσία Μπένετ Μίλερ. Υποψήφια για Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας και Ά Ανδρικού Ρόλου για τον Μπράντ Πιτ.  Πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Τζονα Χιλ, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν και Ρόμπιν Ράιτ. Υπόθεση: Παρά το μικρό προϋπολογισμό και τις συγκρατημένες φιλοδοξίες, ο μάνατζερ της ομάδας μπέιζμπολ του Όκλαντ αποφασίζει το 2001, ενάντια στις καθιερωμένες πρακτικές, να στήσει μια ομάδα εμπιστευόμενος τη στατιστική και τις αναλύσεις ενός εξπέρ των κομπιούτερ.  

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

22:00 «Ad Astra»: Περιπέτεια Επιστημονικής Φαντασίας. Σκηνοθεσία Τζέιμς Γκρέι. Πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ, Τόμι Λι Τζόουνς, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Λιβ Τάιλερ. Υπόθεση: Ένας αστροναύτης ταξιδεύει πέρα από τα όρια του ηλιακού συστήματος, αναζητώντας την αλήθεια για τον αγνοούμενο πατέρα του και την αποτυχημένη αποστολή του που, 30 χρόνια αργότερα, απειλεί το σύμπαν. Η ταινία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις 22:00, από το Novacinema1HD. 

lgikig

00:05 «Ο Τρομοκράτης»: Θρίλερ. Σκηνοθεσία Άλαν Πάκουλα. Πρωταγωνιστούν οι Μπραντ Πιτ,  Χάρισον Φορντ, Τριτ Γουίλιαμς, Νατάσα Μακ Ελοουν. Υπόθεση: Ένας νεαρός Ιρλανδός τρομοκράτης φιλοξενείται από έναν οικογενειάρχη αστυνομικό της Νέας Υόρκης, που αγνοεί την ιδιότητά του.  

Όλες οι παραπάνω ταινίες θα είναι διαθέσιμες και στην υπηρεσία Νova On Demand, έτσι ώστε οι συνδρομητές να έχουν την ευκαιρία να τις παρακολουθήσουν όποτε το επιθυμούν!

#MenoumeParea με τη Nova Cyprus και το καλύτερο κινηματογραφικό περιεχόμενο!

Loader