Μπλε, Professional Sinnerz και Κόμη X στο Flying Away Art & Music Festival

Μπλε, Professional Sinnerz και Κόμη X στο Flying Away Art & Music Festival

Ένα τριήμερο αγαπημένο φεστιβάλ της Λευκωσίας 9, 10 και 11 Σεπτεμβρίου

Οι διοργανωτές του Flying Away Art & Music Festival ανακοίνωσαν τους πρώτους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του φεστιβάλ για τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου.

Οι ΜΠΛΕ μετά από σχεδόν 5 χρόνια έρχονται ξανά στη σκηνή του Flying Away Art & Music Festival, μαζί με τους Professional Sinnerz και το Κόμη X που σας υπόσχονται μια εκρηκτική νύχτα.

Το συγκρότημα των ΜΠΛΕ δεν χρειάζεται συστάσεις! Διαχρονικά τραγούδια, ιδιαίτερος ήχος, με την απόλυτη frontwoman Τζώρτζια να μας συνεπαίρνει με τη φωνή, την ερμηνεία της και τη δυναμική σκηνική της παρουσία σε κάθε συναυλία!

Mε επτά albums και ένα διπλό best off στο ενεργητικό τους, έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Κοπιάστε να ακούσουμε live αγαπημένα τραγούδια μεταξύ των οποίων τα “Φοβάμαι”, “Νιώθω Ενοχές”, “Πιάνω Φωτιά”, “Τον Ίδιο Τον Θεό”, “Δεν Θέλω”, “Μια Φορά κι Έναν Καιρό”, “Κόκκινο Φιλί”, “Εσύ Δεν Ζεις Πουθενά”... και πολλά ακόμη με έναν δυναμικό μα και συνάμα διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχετε συνηθίσει.

ΜΠΛΕ, ένα συγκρότημα που εδώ και 25 χρόνια πειραματίζεται, δημιουργεί και τολμά διαφορετικές ιδέες και συνεργασίες, διατηρώντας μία συνολική αισθητική ήχου και εικόνας.

Professional Sinnerz & Κόμης Χ

Oι Professional Sinnerz και ο Κόμης Χ είναι φίλοι και μουσικοί συνεργάτες από το 2003.

Έχουν ταξιδέψει σε όλες τις γωνίες της Ελλάδας και της Κύπρου παίζοντας άπειρες συναυλίες και διασκεδάζοντας το κοινό με τις επιτυχίες τους Όταν σ΄είχα Πρωτοδεί, Αγάπη Είναι, Νιρβάνα, Θα ρθώ να σε Βρώ, Κάποιος φώναξε τους μπάτσους, Πες ότι Θες, Εγώ σ αγάπησα εδώ, Beer Drinking Army κ.α

Μετά από περίπου 10 χρόνια από την τελευταία συναυλία τους, οι Professional Sinnerz μαζί με τον Κόμη Χ, θα έρθουν να ξεσηκώσουν τους φίλους και φανς που έχουν στην αγαπημένη τους Κύπρο.

Την βραδιά θα ανοίξει με τα Βινύλια του, ο DJ Charitos από το Neverland Rock Bar. Υπόσχεται να μας ξεσηκώσει αλλά και να στρώσει τον δρόμο για μια αξέχαστη βραδιά που θα στήσουν οι ΜΠΛΕ μαζί με τους Professional Sinnerz & το ΚΟΜΗ Χ.

Info

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου, Γήπεδο Ορφέα Λευκωσία. Η είσοδος για το κοινό ανοίγει στις 18:00. Eίσοδος €12 ανά ημέρα. Για παιδιά κάτω των 15 ετών η είσοδος είναι δωρεάν. Παιδιά κάτω των 17 πρέπει να εισέρχονται με τους γονείς τους.

Φωτογράφος: NDPPHOTO / NDPPHOTO

Loader