To νέο μπεργκεράδικο που θα μπoρούσε να μπει στο speed dial του κινητού σου

To νέο μπεργκεράδικο που θα μπoρούσε να μπει στο speed dial του κινητού σου

Αν οι παραγγελίες δεν γινόντουσαν μόνο διαδικτυακά

Εδώ θα βρεις πολύ νόστιμα burger.

Ο χώρος της εστίασης παρουσιάζει νέες, πιο εναλλακτικές τάσεις, όπως τις Ghost kitchen, cloud kitchen dark kitchen. Αυτές οι "κουζίνες" δεν είναι τίποτε άλλο από εστιατόρια, χωρίς τραπέζια, σερβιτόρους και φυσική παρουσία πελατών. Με λίγα λόγια, δέχονται παραγγελίες μόνο μέσα από διαδικτυακές πλατφόρμες για κατ' οίκον παράδοση του φαγητού που επιθυμείς.

Ένα τέτοιο εστιατόριο που έκανε την εμφάνισή του αρχικά στη Λεμεσό, ενώ πρόσφατα άνοιξε και στη Λευκωσία, είναι το νέο Streat Burgers Cy που όπως προαναφέραμε, παρέχει μόνο υπηρεσίες delivery. 

Πολλές είναι οι επιλογές που θα ανακαλύψεις στο Streat Burgers Cy

Λαχταριστά, νόστιμα burgers φτιαγμένα από USDA Black Angus Beef, κοτόπουλο, καθώς και φιλέτο μπακαλιάρου, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο, όλα ή έστω, σχεδόν όλα τα γούστα. Αν ακόμη νιώθεις πως σε αυτή τη γαστριμαργική "έκρηξη" κάτι λείπει, μην προτρέχεις. Οι γευστικές πατάτες (γλυκοπατάτες και french fries), τα onion rings και Crispy Chicken Strips αλλά και οι σαλάτες που θα βρεις στο μενού, θα ολοκληρώσουν την απόλαυση.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως σύντομα, θα προστεθούν στην γκάμα των επιλογών μας και οι πίτσες. 

Διάβασε Επίσης Street food και συναυλίες σε μία τριήμερη γιορτή 

' '

Επίσης, στα πλάνα της συγκεκριμένης αλυσίδας, βρίσκεται ένα ακόμα concept, το οποίο όπως ανακοινώθηκε, θα λανσαριστεί εντός των επόμενων εβδομάδων. Εμείς αναμένουμε.

' '

Φωτογραφίες από το streatburgerscy facebook

Loader