Ο Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας ετοίμασε ένα πλούσιο, καλοκαιρινό φεστιβάλ

Ο Άγιος Θεόδωρος Λάρνακας ετοίμασε ένα πλούσιο, καλοκαιρινό φεστιβάλ

Το 8ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού Αγίου Θεοδώρου φιλοξενεί τους Χρήστο Μενιδιάτη και Ελευθερία Ελευθερίου

Ένα τριήμερο καλοκαιρινό φεστιβάλ ετοίμασε για φέτος το όμορφο χωριό της ορεινής Λάρνακας, Άγιος Θεόδωρος που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 μέχρι και τις 7 Αυγούστου 2022.

Το γραφικό χωριό της ορεινής Λάρνακας που συνδυάζει βουνό και θάλασσα και τελευταία έγινε viral για την μεγάλη ξύλινη καρδιά που τοποθετήθηκε στο παραλιακό μέτωπο της κοινότητας ανακοίνωσε το πλούσιο πρόγραμμα του φετινού του καλοκαιρινού φεστιβάλ. 

Το 8ο Φεστιβάλ Τέχνης και Πολιτισμού Αγίου Θεοδώρου Λάρνακας διαρκεί τρείς μέρες αφιερωμένες σε μουσική, χορό αλλά και γαστρονομία για την οποία φημίζεται η περιοχή. Η πρώτη, μάλιστα, μέρα του φεστιβάλ αφιερώνεται φέτος σε ένα προϊόν που η περιοχή πέτυχε πριν από μερικές ημέρες να καθιερώσει στην Κομισιόν ως Προϊόν Γεωγραφικής Ένδειξης και αναφερόμαστε στα Μακαρόνια της Σμίλας. Παράλληλα, όμως και άλλα είδη ζυμαρικών την Παρασκευή 5 Αυγούστου, πρώτη μέρα της διοργάνωσης θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε. Θα μάθουμε μαζί με την αγαπημένη Χρύσω Λέφου πως μαγειρεύονται τα παραδοσιακά ζυμαρικά, θα δούμε θέατρο σκιών και πολλά άλλα. 

1

Κατά τη δεύτερη μέρα του φεστιβάλ θα απολαύσουμε μία μεγάλη συναυλία των Χρήστου Μενιδιάτη και Ελευθερίας Ελευθερίου με φαγητό και ποτό ενώ την τρίτη μέρα θα παρακολουθήσουμε την θεατρική παράσταση "Τα φακελλάκια του γάμου" του Αντρέα Κουκκίδη από τον λαογραφικό όμιλο "Πεντάσχοινος". 

6

6

Loader