Ο μαγευτικός κήπος της Λευκωσίας δίπλα από το Ledra Palace

Ο μαγευτικός κήπος της Λευκωσίας δίπλα από το Ledra Palace

Ονομάζεται 'Summer Sky Lounge' και είναι η ελκυστική πρόταση του Café Mercedes για φέτος το καλοκαίρι

Ποιος είπε ότι φέτος το καλοκαίρι επιλογές στην πόλη δεν υπάρχουν;

To δημοφιλές Cafe Mercedes, για παράδειγμα, επιστρέφει σε μία απ' τις πιο ατμοσφαιρικές γειτονιές της Λευκωσίας και συγκεκριμένα δίπλα από το ιστορικό Ledra Palace, σε έναν πραγματικά μαγευτικό κήπο με αγκαλιά το πράσινο.

Κάθε ηλιοβασίλεμα, πληροφορούμαστε απ' τους εμπνευστές και επιμελητές της ιδέας, μας περιμένει ένα ονειρικό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης, απευθυνόμενο σε όλες τις ηλικίες.

φαφαφα

Από τα floral prints μέχρι τον έξυπνα τοποθετημένο φωτισμό που διακοσμεί δέντρα και φυτά, το design το έχει επιμεληθεί ο Μάριος Ίτσης και γενικότερη ιδέα είναι να λειτουργεί σαν καθρέφτης του φυσικού περιβάλλοντος.

φαφαφαφα

Μία φρέσκια, ζωντανή και δροσερή διάθεση κυριαρχεί σε κάθε γωνιά του κήπου ενώ διόλου ευκαταφρόνητο δεν είναι ούτε το φαγητό που σερβίρεται στο μαγαζί, με το μενού να το έχει επιμεληθεί ο χαρισματικός σεφ Αντρέας Αντρέου.

Σκοπός, σύμφωνα με το σκεπτικό γύρω από το οποίο επινοήθηκε το μενού, είναι η μεταφορά μας στη φιλοσοφία των γνωστών ισπανικών pinchos, σε μία ωστόσο μοντέρνα τους εκδοχή και με συμπερίληψη από διεθνείς και ιαπωνικές γεύσεις.

γσγσγσγσγσ

Επιπλέον, τα κοκτέιλ που προσφέρονται είναι τόσο κλασικές επιλογές όσο και φρέσκες, μοντέρνες προτάσεις που υπόσχονται να κάνουν τα καλοκαιρινά βράδια μας όσο το δυνατόν πιο δροσερά και απολαυστικά γίνεται.

Ενημερώνουμε την ατζέντα μας λοιπόν με το Summer Sky Lounge, την αδιαμφισβήτητα πολύ ελκυστική πρόταση του Café Mercedes για φέτος το καλοκαίρι!

Τηλ. Κρατήσεων: +357 22 270777 | +35799 555156

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας:

Τρίτη έως Κυριακή, από την δύση του ηλίου έως αργά την νύχτα 

Instagram: @cafemercedescy

Loader