Οδηγός Επιβίωσης: Φεστιβάλ Φέγγαρος 2022 στον Κάτω Δρυ

Οδηγός Επιβίωσης: Φεστιβάλ Φέγγαρος 2022 στον Κάτω Δρυ

13 σημαντικά πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να ξέρεις για τη φετινή διοργάνωση

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει για να μας κρατήσει την καλύτερη συντροφιά από τις 28 μέχρι τις 30 Ιουλίου στο χωριό Κάτω Δρυς, ωστόσο αυτή τη φορά το φεστιβάλ θα είναι ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό.

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, δύο χρόνια αποχής από μεγάλα events και ελεύθερη διασκέδαση, είμαστε πλέον πολύ έτοιμοι να απολαύσουμε 45 ώρες μουσικής από συγκροτήματα, καλλιτέχνες, performers και DJs που θα ανέβουν στη σκηνή, για να διασκεδάσουμε ξέγνοιαστα, με αισιοδοξία ακριβώς όπως κάναμε 10 χρόνια πριν.

Ας δούμε όμως ένα ένα όλα όσα θα μας βοηθήσουν να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερο στο αγαπημένο μας καλοκαιρινό φεστιβάλ στην επετειακή του έκδοση των δέκα χρόνων ζωής. 

1

Εισιτήρια

Μην περιμένετε μέχρι την τελευταία στιγμή για να προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας. Αγοράστε εισιτήρια online στο fengaros.com/tickets και παρουσιάστε το ψηφιακό σας εισιτήριο στο box office του φεστιβάλ για να πάρετε το βραχιολάκι σας. Τα εισιτήρια στοιχίζουν 36 ευρώ και ισχύουν για όλο το φεστιβάλ. Είναι λες και αγοράζετε 1 και παίρνετε 2 δωρεάν! Ναι, περισσότερες από 45 μπάντες, σόλο καλλιτέχνες και DJ sets σε τρεις σκηνές συν secret locations - δηλαδή περισσότερα από 15 acts την μέρα, μόνο για 36 ευρώ, χωρίς ελάχιστη κατανάλωση, χωρίς επιπλέον χρεώσεις.

Φαγητό

Επιλογές για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα, σε εξαιρετικές τιμές - είτε είστε κρεατοφάγος, vegan ή κάποιος που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ποικιλία στη ζωή του. Μπέργκερ από το Pot Pourri, pulled pork από το Potbelly, vegan επιλογές από τον  Pash Ees και γλυκές ή αλμυρές κρέπες από την Crepaland!

6

Ποτό

Κοκτέιλ, μπύρα Carlsberg με και χωρίς αλκοόλ, λεμονάδα, χυμοί, καθώς και το κοκτέιλ της Avant Garde που κάνει το ντεμπούτο του στο Fengaros!

The Cocktails

Avant Garde (45cl)

Classic Gin and Tonic flavored with a dash of Bitter Orange Water and fresh citrus leaves, with a garnish of dried rose buds.

Coco Mojito (45cl)

A surprising coconutty twist on the classic Mojito with White Rum, sugar, fresh lime and spearmint, coconut syrup and Somersby Apple Cider.

1#Φ0

Bittersweet Gin & Tonic with Campari, Sweet Vermouth and a garnish of fresh rosemary

Nasty Pink (45cl)

Silver Tequila, Campari, Bitter Lemon and fresh lime with a garnish of freshly ground pink pepper and fresh orange.

Μπίρες και άλλα

Carlsberg 0.00% 

Carlsberg Draught Beer

Somersby Apple Somersby

Lemonade

Χυμός Keanita

Νερό 

9

(ΞΑΝΑ)ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ!

Το φεστιβάλ, όπως πάντα, δεν θα έχει πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης. Όλα τα ποτά θα σερβίρονται στο αναμνηστικό ποτήρι του φεστιβάλ. 

Συν ότι όταν επιστρέψετε 4 άδεια μπουκάλια νερού Αγρός στο Fengaros Official Shop θα λάβετε ένα εκπτωτικό κουπόνι €1 για την επόμενη σας μπύρα Carlsberg με ή χωρίς αλκοόλ!

DANCE YOUR FEET OFF

Ο Φέγγαρος είναι ένα υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ και γενικά δεν υπάρχουν καθίσματα εκτός από τα chill out areas. Προετοιμαστείτε για το φεστιβάλ φέρνοντας μαζί σας τα χαλάκια σας και το πιο σημαντικό… παπούτσια για χορό.

6

FENGAROS OFFICIAL SHOP

Θα υπάρχουν προς πώληση αναμνηστικά μπλουζάκια του φεστιβάλ, συλλεκτική αφίσα της 10ης επετείου του φεστιβάλ, καθώς και CD, βινύλια και μπλουζάκια από τους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ Φέγγαρος, μαζί με κυκλοφορίες της Louvana Records.

ΦΕΓΓΑΡΟΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ

Οι φίσιες είναι το «χρήμα» του φεστιβάλ: οι κόκκινες στοιχίζουν 4 ευρώ και η μπλε 1 ευρώ.

CASHLESS

O Φέγγαρος ενθαρρύνει το cashless όπου είναι δυνατόν και θα δεχόμαστε κάθε είδους ανέπαφες πληρωμές, συμπεριλαμβανομένων όλων των μεγάλων πιστωτικών και χρεωστικών καρτών, για την αγορά tokens, για αγορές στο Fengaros Official Shop ή για αγορές  εισιτηρίων για τη δέκατη επέτειο του Φεστιβάλ. Ευχαριστούμε πολύ την Cablenet για την υποστήριξη της συνδεσιμότητας του φεστιβάλ! 

CARPOOLING

Ο Φέγγαρος ενθαρρύνει τους επισκέπτες του φεστιβάλ να αλληλοβοηθηθούν με τη μετακίνηση τους προς το φεστιβάλ. Εάν έχετε χώρο στο αυτοκίνητό σας, αναζητήστε την επίσημη ανακοίνωση του φεστιβάλ για το carpooling και βοηθήστε έναν φίλο να φτάσει στον Κάτω Δρυ. Το χωριό απέχει περίπου 30 λεπτά από τη Λευκωσία, τη Λάρνακα και τη Λεμεσό και περίπου 75 λεπτά από την Πάφο και την Κερύνεια!

9

FREE CAMPING

Ένας καθορισμένος ελεύθερος χώρος κατασκήνωσης είναι προσβάσιμος αποκλειστικά στους κατόχους εισιτηρίων του Φεστιβάλ Φέγγαρος. Ακολουθήστε τις πινακίδες και ξεφορτώστε τον εξοπλισμό σας, πριν απομακρύνετε το  αυτοκίνητό σας προς τον καθορισμένο χώρο στάθμευσης. Στη συνέχεια τοποθετείστε τη σκηνή σας για να μπορέσετε να απολαύσετε τον βραδινό σας ύπνο κάτω από τα καλοκαιρινά νυχτερινά αστέρια. Οι τουαλέτες και τα ντους θα είναι διαθέσιμα για τους κατασκηνωτές - απλά βεβαιωθείτε ότι σέβεστε τις ώρες ανάπαυσης, το περιβάλλον, τους άλλους λάτρεις της μουσικής με τους οποίους μοιράζεστε το χώρο, μην ανάβετε φωτιές και φροντίστε να καθαρίζετε τις ακαθαρσίες σας για να ξυπνήσετε νιώθοντας αναζωογονημένοι κάθε πρωί με την ανατολή του ήλιου στο χωριό.

9

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το φετινό φεστιβάλ θα εξαπλωθεί σε τρεις διαφορετικές σκηνές για το τριήμερο 28 με 30 Ιουλίου.Τις κλασικές σκηνές του φεστιβάλ Field Stage και Village Stage θα συμπληρώσει φέτος το Carlsberg Beer Garden το οποίο θα έχει DJ sets καθόλη της διάρκεια του τριημέρου ενώ το Σάββατο 30 Ιουλίου θα φιλοξενήσει και ένα Open Mic! Ακόμα, κάποιες από τις παραστάσεις του φεστιβάλ θα διεξαχθούν σε secret location.

Από το φετινό φεστιβάλ ξεχωρίζουν τα ονόματα των Marina Satti, Παύλος Παυλίδης & Hotel Alaska, Nightstalker, Electric Litany, Larry Gus, Φώτης Σιώτας, Citron Sucre, Oratnitza ενώ όπως πάντα ο Φέγγαρος δίνει φωνή στους Κύπριους καλλιτέχνες που δημιουργούν και κυκλοφορούν τη δική τους μουσική όπως Δημήτρης Μεσημέρης, Freedom Candlemaker, Nama Dama, Sophie Fetokaki, Private Garden, Alexis Sunder ανάμεσα σε άλλους, ενώ ζωντανά θα παίξει και δεκαμέλης μπάντα απο το πρότζεκτ Eurotoire που δημιούργησε πέρσι η Louvana Records με μουσικούς από όλη την Ευρώπη.

Διάβασε επίσης: Μαρίνα Σάττι πώς θα χαρακτήριζες τον εαυτό σου καλλιτεχνικά;

WRISTBANDS

Όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων με την άφιξή τους στο χωριό πρέπει να προσέρχονται στο box office του φεστιβάλ. Παρουσιάζοντας το ηλεκτρονικό τους εισιτήριο, θα παραλαμβάνουν το βραχιολάκι που θα τους επιτρέπει την πρόσβαση σε όλους τους χώρους τους φεστιβάλ. Χωρίς βραχιολάκι δεν θα επιτρέπεται η είσοδος στις σκηνές του φεστιβάλ.

2

Πέμπτη 28-Σάββατο 20 Ιουλίου, χωριό Κάτω Δρυς, επ. Λάρνακας

Info/Tickets: www.fengaros.com

Facebook: www.facebook.com/fengaros

Instagram: www.instagram.com/fengaros

Χορηγός: Carlsberg

Υποστηρικτές: Υφυπουργείο Τουρισμού, Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Δρυ, #EUChooseSafeFood Campaign

Telecommunication Partner: Cablenet

Χορηγός Επικοινωνίας: Avant Garde

 

Loader