Πάμε Κατύδατα για το Windcraft Music Fest 8

Πάμε Κατύδατα για το Windcraft Music Fest 8

Το μουσικό φεστιβάλ με πρωταγωνιστές τα πνευστά επιστρέφει δυναμικά για το καθιερωμένο μουσικό συναπάντημα του καλοκαιριού!

Με ένα διεθνές line-up που θα περιλαμβάνει σχήματα από τη Βραζιλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, το Ισραήλ και την Κύπρο και με έντονη χορευτική διάθεση, η όγδοη διοργάνωση του Windcraft Music Fest θα πραγματοποιηθεί στις 5, 6 και 7 Αυγούστου 2022.

Στο επίκεντρο θα βρίσκονται όπως πάντα τα πνευστά, τα οποία θα ακουστούν σε διάφορα μουσικά είδη: από world music και τζαζ μέχρι techno και dance μουσική. Ανάμεσα στις πιο δυνατές στιγμές του φεστιβάλ συμπεριλαμβάνονται: μια Μαγκρέμπ φιέστα με χάλκινα και ξύλινα πνευστά, τηνυσιακά φωνητικά και έναν DJ, μια προσαρμοσμένη 24-χορδη κιθάρα που μας ταξιδεύει από την Ινδία στη Μέση Ανατολή, μπάσα ξύλινα πνευστά με εφέ και δυνατά beat που θυμίζουν τα θρυλικά βερολινέζικα κλαμπ και μια ολόκληρη μπάντα χάλκινων πνευστών που στήνει ένα αναλογικό techno party.

Εκτός από τις συναυλίες, το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ένα διαδραστικό παράλληλο πρόγραμμα με τριήμερα σεμινάρια για πνευστά και φωνή, εργαστήρια για παιδιά, ενήλικες και άτομα τρίτης ηλικίας, μια οικογενειακή μουσικοαφηγηματική παράσταση, παιχνίδια εξερεύνησης, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις και πολλές ακόμα δράσεις.

Θέτοντας τη μουσική και την καλλιτεχνική δημιουργία στο επίκεντρο, το 8ο Windcraft Music Fest θα επιχειρήσει για άλλη μια φορά να καταργήσει τα οποιαδήποτε πολιτισμικά και ηλικιακά σύνορα, περικλείοντας άτομα όλων των γενιών και διαφορετικών πολιτιστικών υποβάθρων σε μια μουσική κοινότητα με στόχο τη διάδραση, την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών και φυσικά την ατέλειωτη διασκέδαση.

𝗟𝗜𝗡𝗘 𝗨𝗣:

5/8

ALARGA ENSEMBLE (CY)

OFER MIZRAHI TRIO (ISR)

FANFARA STATION (IT/TUN/USA)

6/8

TROPOS ENSEMBLE (CY)

ELEONORA ROUSSOU "HARÁ" (CY)

BOBBY RAUSCH (DE)

7/8

WINDCRAFT BAND (CY)

ALEXIS KASINOS QUINTET (CY)

TECHNOBRASS (BR)

Info

Παρασκευή 5, Σάββατο 6, Κυριακή 7 Αυγούστου 2022

Κατύδατα, Σολέα

Εισιτήρια/Προπώληση: €15 / 1ήμερο, €35 / 3ήμερο. Στην είσοδο (κατόπιν διαθεσιμότητας) €20 / 1ήμερο, €45 / 3ήμερο. Παιδιά κάτω των 12 δωρεάν. Προπώληση: soldoutticketbox.com

Πληροφορίες: 22 377748, [email protected]

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ στην ιστοσελίδα www.windcraftmusicfest.com.

 

Loader