Πάμε στο Blue Lagoon για εκδρομή και βαρκάδα!

Πάμε στο Blue Lagoon για εκδρομή και βαρκάδα!

Οι κρουαζιέρες στον Ακάμα είναι έτοιμες να ξεκινήσουν

Το γραφείο εναλλακτικού τουρισμού Salonica View, διοργανώνει μονήμερη εκδρομή και βαρκάδα στο Blue Lagoon στο Λατσί.

H εκδρομή θα ξεκινήσει νωρίς από την Λευκωσία(Κέντρο Χειροτεχνίας) .Θα γίνουν στάσεις στην Κοφίνου(Εκκλησία Αγίου Μοδέστου - ΠΛατεία Χωριού) και στην Λεμεσό( Jumbo Λινόπετρας).

Το πλοίο θα φτάσει στα Λουτρά της Αφροδίτης, την εκκλησία του Αγ. Γεωργίου, Πλατσί (Κόλπος του Θεάτρου), Κόλπος του Μυλωνά, Φοντάνα Αμορόσα, Ακρωτήρι Αρναούτη. Σε όλα τα σημεία θα γίνεται ξενάγηση από τον καπετάνιο.

Στο κόλπο του Blue Lagoon, θα υπάρχει χρόνος για κολύμπι και βουτιές για 1 ώρα. Στις 13,:30 θα είναι η άφιξη στο λιμάνι του Λατσιού. Στη συνέχεια θα γίνει επιβίβαση στο λεωφορείο και θα αναχωρήσει για την ταβέρνα ¨Ο Παυλάρας¨ στο διπλανό χωριό Νέο Χωριόν.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Η επόμενη στάση είναι το μοναστήρι του Αγίο Νεοφύτου του Έγκλειστου, η οποία βρίσκεται κοντά στο χωριό Τάλα. Στο σημείο αυτό, ο Άγιος έψαχνε ένα μέρος για να απομονωθεί , έτσι λάξευσε από μόνος του το βουνό και δημιούργησε την λεγόμενη εγκλείστρα. Μέσα στην εγκλείστρα, υπάρχουν διάφορες νωπογραφίες, οι οποίες χρονολογούνται από τον 12ο έως το 15ο αιώνα. Από το μοναστήρι θα γίνει η επιστροφή. Τελικός προορισμός η Λευκωσία και το Κέντρο Χειροτεχνίας.

 

Ιnfo

03/07 στις 07:00 - 19:00 

Περισσότερες πληροφορίες εδώ

 

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader