Πάμε στο Mix FM Urban Christmas Festival

Πάμε στο Mix FM Urban Christmas Festival

Το Μix FM Christmas Urban Festival μετακομίζει στο Μαγικό Πάρκο Altius – Αγλαντζιάς (Πάρκο Σπύρος Κυπριανού)!

Το σαββατοκύριακο 18 & 19 Δεκεμβρίου στο Mix FM Urban Christmas Festival στο Μαγικό Πάρκο Αltius –  Αγλαντζιάς απολαύστε μουσική, street food και cocktails από τα μεγαλύτερα bars της πρωτεύουσας, Χmas Bazaar, Live Street Art με Graffiti Artists, Skate Contests από τους WESHAKA people 

*Κορυφαία BAR της πόλης θα σερβίρουν Cocktails με χριστουγεννιάτικη απόχρωση. Ανάμεσα στα bars.... Lost and Found Drinkery, Seven Monkeys, Old Souls, Zonkey και That’s Y!

*Στα DECK θα παρελάσουν από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ DJs αλλά και μουσικοί παραγωγοί του Mix FM. Ανάμεσά τους Mr Unkwn, DJ Pro, Dr Cordoba και The Professor. Κατά τη διάρκεια του festival θα πραγματοποιηθούν Live Links με τους Ιωάννα Λαμπροπούλου, Έλενα Ολυμπίου, Πλάτων Μουρατίδη και Στέλιο Παναγόπουλο.

*STREET-FOOD με εκλεκτές γεύσεις από The Potbelly, Por Favor, Moshi Moshi και Churros Amigos. *Παρακολουθείστε από κοντά SKATE CONTESTS από τους Weshaka People και περιηγηθείτε στο LIVE STREET GALLERY όπου Κύπριοι Graffiti Artists της ομάδας Magos 27 θα ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους μέσα από εκπληκτικές δημιουργίες στο κέντρο της πόλης.

*Kάντε τις χριστουγεννιάτικες αγορές σας από το Xmas Market με δημιουργίες Κύπριων καλλιτεχνών. - Mix FM Urban Christmas Festival - 18 και 19 Δεκεμβρίου από τις 5 το απόγευμα στο Πάρκο Σπύρος Κυπριανού στην Αγλαντζιά!

It’s going to be an Urban Christmas!

 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

*Απαραίτητη η κατοχή Safepass – Προσκόμιση αρνητικού Rapid Test ή PCR ή  Ολοκληρωμένος εμβολιασμός / ανάρρωση από Covid 6 μηνών.

 

Loader