Paulo Figueiredo: «Δεν έχω αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα, η Κύπρος θα γίνει παγκόσμιος προορισμός για φαγητό και ποτό»

Paulo Figueiredo: «Δεν έχω αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα, η Κύπρος θα γίνει παγκόσμιος προορισμός για φαγητό και ποτό»

O brand ambassador του Stoli® Group βρέθηκε στη χώρα μας και παρουσίασε τα νέα bar trends σε επαγγελματίες του είδους, ενώ κατέδειξε τη σημασία της βιωσιμότητας

H πιο πάνω δήλωση από έναν έμπειρο brand ambassador όπως είναι ο Paulo Figueiredo, o οποίος επισημαίνει πως στα 20 χρόνια που ταξιδεύει στον κόσμο έχει στην κορυφή της λίστας του την Κύπρο ένεκα της φιλοξενίας των κατοίκων της, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η χώρα μας διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να καταστεί ένας παγκόσμιος προορισμός για φαγητό και ποτό.

stoli

Κάποιοι οργανισμοί δεν βρίσκονται καθόλου τυχαία στην κορυφή. Το μυστικό όμως για να παραμείνεις σε αυτήν είναι να μην επαναπαύεσαι και να ανεβάζεις διαρκώς τον πήχη. 

Το Stoli Group, ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς ultra-premium αλκοολούχων ποτών και οίνων παγκοσμίως θεωρεί πως ακρογωνιαίος λίθος μιας εταιρείας πέρα από το ανθρώπινο δυναμικό της είναι οι αξίες που πρεσβεύει, καθώς εκείνες καθορίζουν και καθοδηγούν τον τρόπο λειτουργίας της και τις αλληλεπιδράσεις της. Για το σκοπό αυτό, έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή το κίνημα sustainability, ενσωματώνοντας το στον «πυρήνα του DNA της», θέτοντας ένα όραμα και μια αποστολή: να μυήσει στο κίνημα τους καταναλωτές της σε κάθε γωνιά της γης και να δημιουργήσει ένα δυνατό και βιώσιμο portfolio αλκοολούχων ποτών και οίνων μέχρι το 2025

Η αρχή προς τον εταιρικό στόχο του Stoli® Group ώστε να μηδενίσει το οικολογικό του αποτύπωμα μέχρι το 2025 έγινε στο Athens Bar Show τον περασμένο Νοέμβριο, όπου παρουσίασε το Stoli® Eco-Bar. Ένα πρωτοποριακό «πράσινο» bar με zero-waste φιλοσοφία, που απέδειξε πως μπορεί να επιτευχθεί και να είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

stoli

Παράλληλα, το Stoli® Group αναζητά διαρκώς συνεργάτες που μοιράζονται το όραμά του για βιωσιμότητα, υλοποιώντας δράσεις με τόλμη και καινοτομία σε πολλαπλά μέτωπα. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσονται και τα ταξίδια των global brand ambassador ανά τον κόσμο σε τακτά χρονικά διαστήματα, με σκοπό να παρουσιάσουν τα καινούργια trends που επικρατούν στον κόσμο των ποτών, να έρθουν σε επαφή με τους επαγγελματίες του είδους και να τους μυήσουν συνάμα σε αυτή την «πράσινη» φιλοσοφία, προκειμένου να γίνει βίωμα και μέρος της καθημερινότητάς τους

stoli

Για τον σκοπό αυτό, ο brand ambassador του Stoli® Group, Paulo Figueiredo, βρέθηκε πρόσφατα στην Κύπρο και πραγματοποίησε μια σειρά από παρουσιάσεις και εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όλες τις επαρχίες, παρουσιάζοντας νέα bar trends σε επαγγελματίες του χώρου, τη σημασία της βιωσιμότητας μέσα στα μπαρ αλλά και μερικά από τα ultra-premium αλκοολούχα ποτά που διαθέτει το Stoli® Group. 

Ολοκληρώνοντας τις επιτυχημένες παρουσιάσεις του δήλωσε: «Μετά από 20 χρόνια που ταξιδεύω στον κόσμο έχω βιώσει αρκετές εμπειρίες και μερικές φορές τα πράγματα δεν είναι όπως τα αναμένεις, αλλά υπάρχει ένα πράγμα που δεν θα ξεχάσεις ποτέ: το πώς σε έκαναν να αισθανθείς οι άνθρωποι. Η Κύπρος είναι στην κορυφή της λίστας μου όσον αφορά τη φιλοξενία των κατοίκων της. Οι άνθρωποι εδώ φαίνεται να έχουν ένα γνήσιο χάρισμα στον τομέα της φιλοξενίας. Βλέπω ένα πολύ λαμπρό μέλλον για την Κύπρο στην κατηγορία των μπαρ και εστιατορίων που απευθύνονται σε όλα τα στιλ και τα κοινωνικά στρώματα. Δεν έχω αμφιβολία ότι αργά ή γρήγορα, η Κύπρος θα γίνει παγκόσμιος προορισμός για φαγητό και ποτό»! 

stoli

 

Σχετικά με τo Stoli® Group

To Stoli® Group χρησιμοποιεί αποκλειστικά υλικά της υψηλότερης ποιότητας. Το απόσταγμα αναμιγνύεται πρώτα με νερό από αρτεσιανές πηγές, στη συνέχεια φιλτράρεται μέσα από ενεργό ξυλάνθρακα σημύδας και από άμμο χαλαζία για να δημιουργηθεί ένα υγρό αξεπέραστης απαλότητας. Η Stoli® αποστάζεται τρεις φορές για να επιτευχθεί μια μοναδική ισορροπία μεταξύ χαρακτήρα και απαλής γεύσης. Όλες οι γεύσεις της Stoli® έχουν ως βάση την εξαιρετική ποιότητα και τον αυθεντικό χαρακτήρα της Stoli® Premium Vodka.

Το Stoli® Group ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, το management και τη διανομή του διεθνή portfolio SPI. Κυρίως γνωστό για το brand Stolichnaya® Vodka, το Stoli® Group διεύρυνε το portfolio τα τελευταία χρόνια για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση για premium on-premise και πιο εξεζητημένα ποτά. 

Τα κύρια brands του είναι: Stoli®️  Vodka, Elit™ Vodka, Bayou®️  Rum, Kentucky Owl®️ , Villa One™, Gator Bite™ Rum Liquers, Cenote™ Tequila, Kah™ Tequila and Se Busca™ Mezcal.

Με παρουσία σε πάνω από 176 αγορές, το Stoli® Group λειτουργεί με μια αφοσιωμένη ομάδα 200 διανομέων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Stoli® Group έχει εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αργεντινή και τις ΗΠΑ, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τον περασμένο αιώνα. Για περισσότερες πληροφορείς, μπες στην ιστοσελίδα: www.stoli-group.com. 

6

7

8

9

stoli

Loader