Πήγαμε στο Columbia Confectionery και πάθαμε πλάκα με τα γλυκά

Πήγαμε στο Columbia Confectionery και πάθαμε πλάκα με τα γλυκά

Το νέο αρτοποιείο - καφέ της Λεμεσού τα σπάει

Γράφει η Μαρία Πρατσή


Είναι εκείνη η στιγμή μέσα στην μέρα που θες να κάνεις ένα διάλειμμα απ' όλα και να πιείς ένα καφέ παρέα με ένα νόστιμο γλυκό, για να σου αλλάξει όλη η διάθεση. Αν ψάχνεις ένα νέο μέρος με γευστικά γλυκά και καλό καφέ, τότε η απάντηση είναι το Columbia Confectionery.

Βρίσκεται στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού στον αριθμό 101, στην Λεμεσό, και είμαι σίγουρη πως θα γίνει το νέο σου στέκι όταν δοκιμάσεις τα καλούδια που προσφέρει. Έκανα μια στάση στο αρτοποιείο - καφέ και μπορώ να πω πώς εντυπωσιάστηκα με την άψογη εξυπηρέτηση, τον ζεστό χώρο και τα φρέσκα γλυκά που δοκίμασα. 

Μπαίνοντας στον χώρο όλοι είναι με ένα χαμόγελο στα χείλη και έτοιμοι να σε εξυπηρετήσουν και να σε κατευθύνουν στο να πάρεις αυτό που θα σε αφήσει ευχαριστημένο. Το μάτι μου έπεσε κατευθείαν στην Fruit Charlotte, σαν έργο τέχνης ήταν. Ένα γλυκό που έχει ρίζες από την Γαλλία και στο Columbia Confectionery τόλμησαν και έκαναν μια παραλλαγή στο εξωτερικό του μέρος. Αντί να χρησιμοποιήσουν μπισκότα σαβαγιάρ το έφτιαξαν με λευκή σοκολάτα, νομίζω δεν χρειάζεται να πω πολλά, θερμιδικός πειρασμός.

' '


456

Δεν σταμάτησα εκεί, επέλεξα και δοκίμασα το παραδοσιακό Δανέζικο γλυκό Danish που μοιάζει με σφολιαστοειδές. Με γέμιση από κρέμα βανίλιας και φρούτα από πάνω, είναι ιδανικό για τον απογευματινό σου καφέ. Εγώ προτίμησα ένα ζεστό Cappuccino με μπόλικη κανέλα. 

To αρτοποιείο διαθέτει εσωτερικό και εξωτερικό χώρο, κάθισα στον εσωτερικό γιατί ήθελα να απολαύσω τον καφέ μου και να μυρίζω όλα τα γλυκά που υπήρχαν στον χώρο. 

Πέραν όμως από τα ατομικά γλυκά που θα βρεις, πάρε μάτι και στη βιτρίνα με τις τούρτες υπερπαραγωγή αλλά και τα σοκολατάκια που μπορείς να κάνεις δώρο, κυρίως τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές. 

Μετά από όλα αυτά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το επισκεφτώ ξανά και σας το προτείνω με κλειστά μάτια! 

Columbia Confectionery / 25892410 

' '

' '

' '

' '

 

 

 

Loader