Πήγαμε στο Marina Breeze LoungeBar για να απολαύσουμε το πρωινό μας

Πήγαμε στο Marina Breeze LoungeBar για να απολαύσουμε το πρωινό μας

Πάθαμε πλάκα με την θέα και το φαγητό

Τα γιορτινά της φόρεσε η Mαρίνα Λεμεσού και ως γνήσια Λεμεσιανή, δεν θα μπορούσα να μην πάω να απολαύσω την βόλτα μου, αλλά και το πρωινό μου. 

 Γράφει η Μαρία Πρατσή


Επισκέφτηκα λοιπόν το Marina Breeze LoungeBar , ένα μέρος πραγματικά μαγικό που κυριολεκτικά είναι πάνω στη θάλασσα. Στο οπτικό σου πεδίο έχεις μόνο γαλάζιο και το ζεστό ήλιο να σε «αγκαλιάζει» - και φυσικά τα πολυτελή σκάφη-. Το εστιατόριο είναι από τα πιο δημοφιλή της πόλης και όχι άδικα αφού είναι ιδανικό για όλες τις ώρες. 

' '

Μπαίνοντας στο μαγαζί αντίκρισα ένα χαριτωμένο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Αμέσως μόλις μπεις έρχεται προσωπικό του μαγαζιού για να σε οδηγήσει στο τραπέζι που επιθυμείς. Αποφάσισα λοιπόν να καθίσω στη βεράντα που είναι κοντά στο νερό. Αν και έκανε κρύο, το θετικό είναι πως υπήρχαν από πάνω μας σόμπες που μας ζέσταναν, ενώ όλη η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη.

' '

Στα της γεύσης τώρα, για αρχή πήρα ένα γιαούρτι με γκρανόλα και φρούτα αποξηραμένα. Η γκρανόλα ήταν χειροποίητη και πολύ νόστιμη. Από πάνω πρόσθεσαν μέλι και κανέλα που τους έδινε μια πιο χριστουγεννιάτικη νότα. Μου έδωσε αμέσως ενέργεια. 

' '

Στη συνέχεια, το μάτι μου έπεσε στα pancakes με φράουλες, blueberries και σιρόπι αγαύης. Ήταν τόσο αφράτα και νόστιμα που δεν πίστευα ότι έτρωγα απλές τηγανίτες. Φυσικά ως λάτρεις του καφέ, δεν θα μπορούσε να έλειπε ο αγαπημένος μου διπλός Cappuccino με μπόλικη κανέλα. 

' '

Όλα τα τραπέζια είναι στολισμένα κατάλληλός λόγω των ημερών, σε σημείο που δεν ήξερα αν ήμουν όντως σε εστιατόριο της Κύπρου ή στο εξωτερικό -όχι, δεν υπερβάλλω- . Στο Marina Breeze LoungeBar μπορείς να απολαύσεις το γεύμα σου είτε στον εσωτερικό, είτε στον εξωτερικό χώρο. Όπου και να καθίσεις πάντως, θα έχεις πιάτο τη θάλασσα.  

' '

' '

' '

Για να απολαύσεις και εσύ αυτή τη θέα αλλά και το νόστιμο φαγητό, πρέπει να κάνεις κράτηση στο: 25 051230. Είμαι σίγουρη πως θα το απολαύσεις και εσύ όσο εγώ.

Loader