Πώς φιλιόμαστε; Πόσο φιλιόμαστε; Ποιοι φιλιόμαστε;

Πώς φιλιόμαστε; Πόσο φιλιόμαστε; Ποιοι φιλιόμαστε;

Η BYTHEWAY PRODUCTIONS παρουσιάζει τη νέα δουλειά της Ελεάνας Αλεξάνδρου «PART 6: What does the tongue do?», μια συμπαραγωγή με το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος φιλοξενίας, theYard.Residency.21

Τα κείμενα είναι πρωτότυπα σε αγγλική, ελληνική και κυπριακή καθομιλουμένη γλώσσα - Πρεμιέρα στη Λεμεσό στο Ξυδάδικο στις 22 Ιουνίου με σύνολο έξι παραστάσεις.

Το PART 6: What does the tongue do? η νέα περφόρμανς της Ελεάνας Αλεξάνδρου δημιουργήθηκε στo πλαίσιo του προγράμματος theYard.Residency.21 και σε συμπαραγωγή με το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ. 

Πρεμιέρα στη Λεμεσό στο Ξυδάδικο στις 22 Ιουνίου με σύνολο έξι παραστάσεις.

Σχετικά με την παράσταση:

Πώς φιλιόμαστε; Πόσο φιλιόμαστε; Ποιοι φιλιόμαστε; Το έργο πραγματεύεται την πράξη του φιλιού, αυτή την πολύτιμη στιγμή ανάμεσα σε δύο ανθρώπους όπου ο προσωπικός χώρος συγχωνεύεται και η ομιλία σταματά. Το φιλί ως σημείο κατάκτησης, ως στόχος, ως σημείο σύνδεσης μεταξύ δύο ατόμων. Εξετάζεται επίσης ο χώρος συνάντησης του φιλιού ως μια μεταφορά για το πώς ένα άτομο αλληλεπιδρά με ή αντιλαμβάνεται ένα άλλο άτομο. Πώς, μιλώντας για το φιλί, μπορεί να προκύψουν ερωτήσεις που έχουν να κάνουν με την αντίληψη μας για τον άλλον, τον τρόπο που αποδεχόμαστε ή απορρίπτουμε.

Στη σκηνή βρίσκουμε δύο περφόρμερ, την Αριάνα Μαρκουλίδου και Ελεάνα Αλεξάνδρου, οι οποίες ξεκινούν μια διάλεξη για το φιλί μέσα στην οποία ξεδιπλώνονται προσωπικές σκέψεις, ιστορίες, διακρίσεις, σάτιρα και έντονη τρισδιάστατη φόρμα μέσω των δύο σωμάτων και του σκηνικού του οποίου επιμελείται η Εύα Κοραή. 

Τα κείμενα είναι πρωτότυπα σε αγγλική, ελληνική και κυπριακή καθομιλουμένη γλώσσα και το φωτισμό επιμελείται η Κυριακή Παφίτου.

γσγσγσγσγσγ

Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Κείμενο: Ελεάνα Αλεξάνδρου

Χορογραφία/Περφόρμανς: Αριάνα Μαρκουλίδου, Ελεάνα Αλεξάνδρου

Σκηνογραφία: Ευα Κοραή | Makers Will make

Σχεδιασμός Φωτισμού: Κυριακή Παφίτου

Σύμβουλος: Έλενα Αγαθοκλέους

Παραγωγή: bytheway productions

Συμπαραγωγή: Κέντρο Παραστατικών Τεχνών ΜΙΤΟΣ στα πλαίσια του προγράμματος φιλοξενίας theYard.Residency.21

22, 23, 24, 25 Ιουνίου - 20:00 | 26 Ιουνίου - διπλή παράσταση - 17:00 & 20:00

Ξυδάδικο, Λεμεσός

Είσοδος €10 / €7 για φοιτητές

Κρατήσεις: 99 491246 ή στη σελίδα της bytheway productions στο Facebook

Υποστηρικτές: Makers Will Make, ΤΕΠΑΚ | Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών

Loader