Που να πας αυτό το Σαββατοκύριακο 9+10 Οκτωβρίου

Που να πας αυτό το Σαββατοκύριακο 9+10 Οκτωβρίου

Πήγαινε στην έκθεση για το Λήδρα Πάλας 

456

"Λήδρα Πάλας: χορεύοντας σε μια γραμμή" είναι ο τίτλος και η εμπειρία θα σε οδηγήσει νοερά στο εμβληματικό ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας, που βρίσκεται στην καρδιά της Λευκωσίας, στην Πράσινη Γραμμή, και το οποίο από το 1974 φιλοξενεί μόνο στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών. 

Στον εκθεσιακό χώρο του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου Λευκωσίας. 

Πήγαινε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "Beyond the Limits"

2030 χιλιόμετρα με SUP στην ανοιχτή θάλασσα και 4 απίστευτα ταξίδια. Η ιστορία του Κύπριου προπονητή κωπηλασίας Κώστα Συμεωνίδη. Ο Κώστας Συμεωνίδης είχε ξεκινήσει το φιλανθρωπικό του ταξίδι το 2013, μαζί με το φίλο του, Νίκο Καραολή, διανύοντας απόσταση 80 χιλιομέτρων, από την Πάφο στη Λεμεσό, πετυχαίνοντας να συγκεντρώσουν 13,900 ευρώ για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό. Στους κινηματογράφους K-Cineplex

 

Απόλαυσε James Bond στο σινεμά  345

Η νέα περιπέτεια του 007, με τον Daniel Craig να υποδύεται τον διάσημο πράκτορα για τελευταία φορά, έρχεται στη μεγάλη οθόνη. 

Στο "No Time to Die" ο Bond έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Felix Leiter της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον 007 στα χνάρια ενός μυστηριώδους "κακού", ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Περισσότερα εδώ

 

Πήγαινε στο Φεστιβάλ Βιβλίου στη Λευκωσία  3456

Το Nicosia Book Fest επιστρέφει για τις 9 και 10 Οκτωβρίου, στο Πάρκο Ακρόπολης. Το φεστιβάλ διοργανώνεται για 6η συνεχή χρονιά και υπόσχεται δύο γεμάτες και ενδιαφέρουσες ημέρες με διάφορες δράσεις.

Σε τρεις διαφορετικές σκηνές, θα πραγματοποιηθούν πολύ ξεχωριστές συζητήσεις και παρουσιάσεις με συγγραφείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, συναρπαστικές δραστηριότητες και παιχνίδι για τους μικρούς μας φίλους, μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και άλλα πολλά.

Κάνε ντου στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας 345

Ένα ταξίδι στο χρόνο στην εποχή του Μεσαίωνα, με ιππότες, δράκους, μάγισσες και νεράιδες. Οι θρύλοι και οι παραδόσεις ξυπνούν από σήμερα έως τις 16 Οκτωβρίου στο Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Αγίας Νάπας. 

Η νεράιδα του γυαλού της Αγίας Νάπας , η πιο όμορφη του κόσμου, πέρασε τις τρικυμίες της χρονιάς 2020 και έφθασε στις ακρογυαλιές της Αγίας Νάπας. 

Πήγαινε να πάρεις κακτάκι από την Φανερωμένη 

  1

Σπάνιοι συλλεκτικοί κάκτοι, παχύφυτα, βιολογικά προϊόντα και βότανα κατάλληλα για καλλιέργεια στους κυπριακούς κήπους, σε μία έκθεση, με θέμα "Κάκτοι-Παχύφυτα, Βότανα και Βιολογικά Προϊόντα". Στον χώρο της έκθεσης θα υπάρχουν και καταφύγια με ζωάκια προς υιοθεσία, 

9 Οκτωβρίου, στην Πλατεία Φανερωμένης. 

Πληροφορίες: 96745 366

 

Δες την κωμωδία παρεηγήσεων Ντέστινυ  12

Το έργο “ΝΤΕΣΤΙΝΥ” του πολυγραφότατου συγγραφέα Άκη Δήμου, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Κύπρο. Πρόκειται για μία κωμωδία παρεξηγήσεων, βαθιά υπαρξιακή, που μέσα από τη στάση ζωής και τις επιλογές των ηρωίδων της, αναζητά απαντήσεις για το μεγαλύτερο βάσανο του ανθρώπου από γεννήσεως κόσμου. Τον Έρωτα και τις ανθρώπινες σχέσεις.  

Περισσότερα: www.soldoutticketbox.com.cy  & 97727647

Απόλαυσε Βασίλη  1

Ο αιώνιος έφηβος  Βασίλης Παπακωνσταντίνου επιστρέφει στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Πάφο. Ένα υπέροχο μουσικό ταξίδι παρέα με την Μαίρη Μπρόζη και τον Απόστολο Μόσιο στο «Χάνι Ιμπραήμ». Πληροφορίες: 96201717

 

Παρακολούθησε το “Σάλεμα” στα Κύπρια  1

Μία ιδιαίτερη χορευτική παράσταση όπου η κρητική χορευτική παράδοση συναντά τον σύγχρονο χορό και δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Το “Σάλεμα” είναι μια πάλη με τον χρόνο, την ακινησία και τη στιγμή, με την χορογραφία να οδηγεί μουσικούς και θεατές σε ένα ταξίδι με αφετηρία την Κρήτη. 

Περισσότερα εδώ. 

 ΚΟΠΙΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ AVANT GARDE ΣΕ FACEBOOK ΚΑΙ INSTAGRAM 

Loader